Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal-FC Dynamo Muri
5-2-3 Tactiek Phase 5R
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
40.8 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Lukanov verovert de bal door een tackle van achteren. Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov verovert de bal door een tackle van achteren. Milkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:0

9e minuut.
Picazo rent richting de bal. Fonti verovert de bal door een tackle van achteren. Fonti met een sublieme pass. Skwara rent richting de bal. Skwara geeft een lange en hoge pass. Geranski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:1

21e minuut.
Zahn geeft een lange en hoge pass. Sơn is nu in balbezit. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič schiet op doel. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:2

24e minuut.
Fonti geeft de bal voor. Mongillo kopt de bal weg. Lukanov rent richting de bal. Sơn onderschept slim de pass. Sơn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fonti is nu in balbezit. Fonti geeft een lange en hoge pass. Tomšič rent richting de bal. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:3

38e minuut.
Zahn heeft problemen om de bal te vangen. Milkov is nu in balbezit. Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov verovert de bal door een tackle van achteren. Milkov haalt uit met een fantastische trap. Mayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Apostolov geeft een lange en hoge pass. Lukanov kopt de bal weg. Petev controleert de bal met de borst. Petev haalt uit met een fantastische trap. Mayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Fonti de bal. Fonti speelt de bal door. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:4

44e minuut.
Tomšič heeft problemen om de bal te vangen. Bakaikoa rent richting de bal. Tomšič verovert de bal door een tackle van achteren. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-FC 57%, Dynamo Muri 43%.
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:5

46e minuut.
Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto geeft een lange en hoge pass. Sơn is nu in balbezit. Sơn haalt uit met een fantastische trap. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:6

48e minuut.
Klungelig pakt Gülaçar de bal. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahn is nu in balbezit. Milkov onderschept slim de pass. Milkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Lukanov kopt de bal weg. Borets is nu in balbezit. Graffite onderschept slim de pass. Petev is nu in balbezit. Petev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Daar is Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn passt de bal in één keer door. Gülaçar geeft een hoge lob. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Milkov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. bin Sulong maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:7

62e minuut.
Tomšič kopt de bal weg. Fonti is nu in balbezit. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:8

63e minuut.
Milkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Picazo rent richting de bal. Picazo passt de bal met de wreef. Tomšič rent richting de bal. Tomšič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sơn rent richting de bal. Sơn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 1:9

74e minuut.
Picazo rent richting de bal. Picazo probeert naar een medespeler te passen. Petev is nu in balbezit. Petev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 2:9

80e minuut.
bin Sulong geeft een lange en hoge pass. Tomšič rent richting de bal. Tomšič heeft problemen om de bal te vangen. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 2:10

81e minuut.
Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov passt de bal zonder na te denken. Bakaikoa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič schiet op doel. Geranski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sơn rent richting de bal. Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 2:11

86e minuut.
Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara geeft een lange en hoge pass. Tomšič rent richting de bal. Tomšič schiet op doel. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 2:12

88e minuut.
bin Sulong heeft problemen om de bal te vangen. bin Sulong passt de bal in één keer door. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič schiet op doel. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Dynamo Muri 2:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-FC 59%, Dynamo Muri 41%.
Arsenal-FC - Dynamo Muri 2:13