Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRONCAS BOYS Raqueto
5-3-2 ext 61 inb Tactiek 4-4-2 MP-Ext
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
78.2 gemiddelde waardering 82.8
formidable Schieten incredible
outstanding Passen brilliant
brilliant Verdedigen brilliant


8e minuut.
Ilari is nu in balbezit. Leonov verovert de bal door een tackle van achteren. Leonov geeft een lange en hoge pass. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Beránek passt de bal met de wreef. Meisingset rent richting de bal. Meisingset geeft de bal voor. Chalbaud maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Raqueto 0:1

26e minuut.
Meisingset geeft een hoge lob. Chalbaud kopt de bal weg. Portelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Disler verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meisingset neemt de hoekschop. Sanubari krijgt zijn hoofd ertegen. Bazín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Raqueto 0:2

27e minuut.
Karović passt de bal met de wreef. Iliescu onderschept slim de pass. Meisingset met een sublieme pass. Sanubari rent richting de bal. Sanubari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kołodziński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savaşkan. Kołodziński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulland met een snel genomen vrije trap. Ilari krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 57%, Raqueto 43%.
BRONCAS BOYS - Raqueto 0:2

46e minuut.
de la Rosa is nu in balbezit. Kołodziński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Denoncourt ... Strafschop! Denoncourt krijgt een gele kaart. Kołodziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołodziński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Raqueto 1:2

48e minuut.
Meisingset is nu in balbezit. Meisingset geeft een lange en hoge pass. Disler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari onderschept slim de pass. Sanubari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Savaşkan is nu in balbezit. Savaşkan passt de bal in één keer door. Meisingset rent richting de bal. Meisingset geeft de bal voor. Sanubari maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Leonov passt de bal in één keer door. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud passt de bal zonder na te denken. Sanubari rent richting de bal. Sanubari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ulland passt de bal zonder na te denken. Pastrana is nu in balbezit. Pastrana passt de bal zonder na te denken. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Meisingset is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meisingset met een snelle inworp. Karović geeft een lange en hoge pass. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Raqueto 1:3

82e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Savaşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziński onderschept slim de pass. Kołodziński draait met de bal, schiet en ... Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Karović met een sublieme pass. Meisingset is nu in balbezit. Iliescu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iliescu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Meisingset is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meisingset zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 52%, Raqueto 48%.
BRONCAS BOYS - Raqueto 1:3