Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Chile U21
U21 4132T Tactiek 442 aer
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
52.2 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Inworp. Brevis komt het veld opgelopen. Riffo komt het veld opgelopen. Telín komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Telín onderschept slim de pass. Telín geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Bolet springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Zavala geeft een hoge lob. Baena probeert de bal met de borst te controleren. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Obregón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 57%, Chile U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela U21 - Chile U21 0:0

53e minuut.
Riffo probeert naar een medespeler te passen. Osbén is nu in balbezit. Osbén passt de bal in één keer door. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi haalt uit met een fantastische trap. Obregón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Riffo geeft een lange en hoge pass. Olivera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi haalt uit met een fantastische trap. Obregón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Chile U21 0:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borjas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Osbén rent richting de bal. Osbén passt de bal in één keer door. Riquelme rent richting de bal. Arismendi rent richting de bal. Arismendi schiet op doel. Obregón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Jaspe komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastidas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Riffo geeft een lange en hoge pass. Arismendi is nu in balbezit. Jaspe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arismendi raakt geblesseerd tijdens het duel. Cárdenas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Obregón bokst de bal weg.

89e minuut.
Riquelme is nu in balbezit. Jaspe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riquelme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riquelme zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 61%, Chile U21 39%.
Venezuela U21 - Chile U21 0:1