Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phil My Tank XI Monaster
Hoho Tactiek huuhaa
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
31 gemiddelde waardering 38.3
goed Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Brosque met een sublieme pass. Eagleton rent richting de bal. Brown rent richting de bal. Harvey rent richting de bal. Harvey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Richards geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vesik met de inworp. Reismann rent richting de bal. Reismann draait met de bal, schiet en ... Keskitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Vadi controleert de bal met de borst. Sillak rent richting de bal. Stanton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanton krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Richards rent richting de bal. Richards geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vesik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reismann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vesik is nu in balbezit. Vesik geeft een lange en hoge pass. Reismann rent richting de bal. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Monaster 0:1

20e minuut.
Brown met een sublieme pass. Daar is Richards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reismann rent richting de bal. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Monaster 0:2

26e minuut.
Inworp. Vesik met een snelle inworp. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann draait met de bal, schiet en ... Keskitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Monaster 0:3

30e minuut.
Normak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peensalu komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Peensalu probeert naar een medespeler te passen. Karavatakis verovert de bal door een tackle van achteren. Pupart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupart haalt uit met een fantastische trap. Reismann maakt een snoekduik en kopt de bal. Keskitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phil My Tank XI 71%, Monaster 29%.
Phil My Tank XI - Monaster 0:3

48e minuut.
Saagim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peensalu is nu in balbezit. Peensalu geeft de bal voor. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann geeft de bal voor. Paal!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Karavatakis de bal onder controle te krijgen. Eagleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillak probeert naar een medespeler te passen. Peensalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peensalu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bothwell geeft de bal voor. Vadi speelt de bal door. Saagim bereikt de bal nog maar net als eerste. Saagim speelt de bal door. Peensalu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vesik passt de bal met de wreef. Trussmann geeft een lange en hoge pass. Reismann is nu in balbezit. Reismann draait met de bal, schiet en ... Keskitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Monaster 0:4

65e minuut.
Reismann rent richting de bal. Sillak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell speelt de bal door. Peensalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peensalu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik geeft de bal voor. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Sillak speelt de bal door. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann is nu in balbezit. Reismann schiet op doel. Keskitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Monaster 0:5

82e minuut.
Eagleton kopt de bal weg. Klungelig pakt Vadi de bal. Harvey speelt de bal door. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phil My Tank XI 63%, Monaster 37%.
Phil My Tank XI - Monaster 0:5