Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Männiku Intelligents FC Lawa
11- Tactiek Dragon
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
23 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 35.5
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Đoković de bal onder controle te krijgen. Đoković met een sublieme pass. Koitla rent richting de bal. Klungelig pakt Koitla de bal. Koitla passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Koitla passt de bal in één keer door. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Riigov de bal. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Orgussaar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Koitla geeft een lange en hoge pass. Daar is Mäeorg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruustükk is nu in balbezit. Corchado verovert de bal door een tackle van achteren. Corchado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Riigov controleert de bal met de borst. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg passt de bal met de wreef. Daar is Corchado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corchado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

15e minuut.
Paemurru bereikt de bal nog maar net als eerste. Schockaert verovert de bal door een tackle van achteren. Schockaert speelt de bal door. Koitla is nu in balbezit. Koitla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Schockaert met een sublieme pass. Kersna is nu in balbezit. Kersna geeft een lange en hoge pass. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap. Orgussaar bokst de bal weg. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Đoković onderschept slim de pass. Đoković geeft een lange en hoge pass. Corchado kopt de bal weg. Klungelig pakt Mäeorg de bal. Mäeorg schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Saarsepp met een sublieme pass. Koitla is nu in balbezit. Koitla geeft een hoge lob. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - FC Lawa 1:0

31e minuut.
Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kriisa de bal. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Đoković passt de bal zonder na te denken. Koitla bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitla met een sublieme pass. Corchado is nu in balbezit. Corchado draait met de bal, schiet en ... Orgussaar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Männiku Intelligents 42%, FC Lawa 58%.
Männiku Intelligents - FC Lawa 1:0

46e minuut.
Paemurru probeert naar een medespeler te passen. Kruustükk geeft een hoge lob. Schockaert kopt de bal weg. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Orgussaar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Kriisa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Märtson kopt de bal weg. Daar is Lukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruustükk rent richting de bal. Kruustükk geeft een hoge lob. Vilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kersna speelt de bal door. Saarsepp is nu in balbezit. Saarsepp passt de bal met de wreef. Corchado rent richting de bal. Corchado haalt uit met een fantastische trap. Orgussaar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - FC Lawa 2:0

61e minuut.
Koitla kopt de bal weg. Mäeorg rent richting de bal. Daar is Mäeorg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäeorg schiet op doel. Orgussaar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - FC Lawa 3:0

64e minuut.
Saarsepp geeft een lange en hoge pass. Koitla kopt de bal weg. Corchado rent richting de bal. Corchado schiet op doel. Orgussaar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - FC Lawa 4:0

66e minuut.
Vasko passt de bal in één keer door. Uustalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uustalu passt de bal met de wreef. Konrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Konrad haalt uit met een fantastische trap. Vilo bokst de bal weg. Cuesta speelt de bal door. Koitla met een sublieme pass. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - FC Lawa 5:0

73e minuut.
Correa geeft de bal voor. Corchado kopt de bal weg. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg schiet op doel. Orgussaar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - FC Lawa 6:0

79e minuut.
Schockaert onderschept slim de pass. Daar is Mäeorg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koitla is nu in balbezit. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg schiet op doel. Orgussaar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - FC Lawa 7:0

81e minuut.
Mäeorg passt de bal zonder na te denken. Koitla is nu in balbezit. Koitla speelt de bal door. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Saarsepp geeft een lange en hoge pass. Schockaert kopt de bal weg. Corchado is nu in balbezit. Corchado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - FC Lawa 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Männiku Intelligents 52%, FC Lawa 48%.
Männiku Intelligents - FC Lawa 8:0