Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-11 18:28
  • Competitiewedstrijd: Olümpia
  • Stadion: FC Lawa Plateau
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7424
FC Lawa Monaster
Dragon Tactiek huuhaa
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35.8 gemiddelde waardering 41.9
zwak Schieten zeer goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daar is Saagim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saagim passt de bal met de wreef. Kriisa rent richting de bal. Normak verovert de bal door een tackle van achteren. Normak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Märtson geeft een hoge lob. Inworp. Vesik met een snelle inworp. Reismann is nu in balbezit. Reismann draait met de bal, schiet en ... Orgussaar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Uustalu rent richting de bal. Konrad is nu in balbezit. Uustalu probeert naar een medespeler te passen. Konrad rent richting de bal. Konrad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vadi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Monaster 1:0

7e minuut.
Reismann verovert de bal door een tackle van achteren. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann is nu in balbezit. Reismann schiet op doel. Orgussaar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lawa - Monaster 1:1

11e minuut.
Vasko passt de bal zonder na te denken. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann is nu in balbezit. Daar is Reismann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reismann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupart is nu in balbezit. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupart is nu in balbezit. Pupart schiet op doel. Orgussaar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Vadi neemt vlug de vrije trap. Normak kopt de bal weg. Pupart bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann rent richting de bal. Reismann draait met de bal, schiet en ... Orgussaar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Monaster 1:2

33e minuut.
Trussmann rent richting de bal. Trussmann geeft een hoge lob. Reismann rent richting de bal. Reismann schiet op doel. Orgussaar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Monaster 1:3

44e minuut.
Uustalu met een sublieme pass. Vadi geeft een lange en hoge pass. Vesik kopt de bal weg. Reismann is nu in balbezit. Reismann schiet op doel. Orgussaar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawa 50%, Monaster 50%.
FC Lawa - Monaster 1:3

47e minuut.
Seimann geeft een lange en hoge pass. Reismann is nu in balbezit. Reismann heeft problemen om de bal te vangen. Reismann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Monaster 1:4

49e minuut.
Kriisa rent richting de bal. Normak verovert de bal door een tackle van achteren. Kruustükk begaat een overtreding. Normak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sillak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orgussaar bokst de bal weg. Pupart rent richting de bal. Paal!

57e minuut.
Reissar rent richting de bal. Seimann verovert de bal door een tackle van achteren. Seimann probeert naar een medespeler te passen. Saagim bereikt de bal nog maar net als eerste. Saagim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pupart is nu in balbezit. Kruustükk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupart verovert de bal door een tackle van achteren. Pupart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawa 57%, Monaster 43%.
FC Lawa - Monaster 1:4