Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-02 18:27
  • Competitiewedstrijd: Olümpia
  • Stadion: Harju jk Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5661
Monaster FC Lawa
huuhaa Tactiek Dragon
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
23 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 35.3
very good Schieten weak
weak Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Lotman met een harde bal richting middenveld. Daar is Vesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sillak geeft de bal voor. Reismann rent richting de bal. Reismann draait met de bal, schiet en ... Orgussaar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Konrad controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vadi neemt vlug de vrije trap. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 1:0

13e minuut.
Pupart is nu in balbezit. Kriisa met een sublieme pass. Pupart met een sublieme pass. Saagim bereikt de bal nog maar net als eerste. Saagim schiet op doel. Orgussaar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pupart rent richting de bal. Pupart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 2:0

17e minuut.
Saagim onderschept slim de pass. Saagim probeert naar een medespeler te passen. Normak rent richting de bal. Normak haalt uit met een fantastische trap. Orgussaar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 3:0

20e minuut.
Sillak passt de bal zonder na te denken. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik geeft een hoge lob. Reismann is nu in balbezit. Reismann draait met de bal, schiet en ... Orgussaar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 4:0

22e minuut.
Riigov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tõnisson komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Reissar verovert de bal door een tackle van achteren. Reissar speelt de bal door. Uustalu probeert naar een medespeler te passen. Konrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Konrad schiet op doel. Lotman bokst de bal weg.

27e minuut.
Seimann onderschept slim de pass. Seimann geeft een lange en hoge pass. Normak rent richting de bal. Normak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 5:0

31e minuut.
Erik onderschept slim de pass. Uustalu onderschept slim de pass. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko schiet op doel. Lotman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 5:1

33e minuut.
Erik geeft de bal voor. Vesik kopt de bal weg. Reismann is nu in balbezit. Reismann heeft problemen om de bal te vangen. Reismann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Normak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 6:1

41e minuut.
Pupart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupart passt de bal met de wreef. Normak rent richting de bal. Normak haalt uit met een fantastische trap. Orgussaar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 7:1

44e minuut.
Trussmann rent richting de bal. Vasko onderschept slim de pass. Daar is Vasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasko geeft de bal voor. Vadi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konrad rent richting de bal. Konrad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monaster 55%, FC Lawa 45%.
Monaster - FC Lawa 7:2

51e minuut.
Saagim bereikt de bal nog maar net als eerste. Reissar begaat een overtreding. Saagim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seimann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Normak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Saagim rent richting de bal. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriisa begaat een overtreding. Kriisa krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Trussmann met een sublieme pass. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko speelt de bal door. Konrad is nu in balbezit. Konrad haalt uit met een fantastische trap. Lotman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Saagim bereikt de bal nog maar net als eerste. Saagim passt de bal in één keer door. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Normak de bal. Normak draait met de bal, schiet en ... Orgussaar bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lukas probeert naar een medespeler te passen. Erik geeft de bal voor. Vesik kopt de bal weg. Reismann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reismann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Uustalu rent richting de bal. Erik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotman rent richting de bal. Uustalu verovert de bal door een tackle van achteren. Erik bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vasko rent richting de bal. Trussmann onderschept slim de pass. Trussmann geeft een hoge lob. Reismann is nu in balbezit. Reismann draait met de bal, schiet en ... Orgussaar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Normak heeft problemen om de bal te vangen. Normak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 8:2

68e minuut.
Reissar rent richting de bal. Seimann verovert de bal door een tackle van achteren. Seimann passt de bal in één keer door. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Normak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kruustükk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Normak rent richting de bal. Normak schiet op doel. Orgussaar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 9:2

71e minuut.
Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik geeft een lange en hoge pass. Normak is nu in balbezit. Normak haalt uit met een fantastische trap. Orgussaar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 10:2

75e minuut.
Reismann heeft problemen om de bal te vangen. Reismann kopt de bal weg. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Normak heeft problemen om de bal te vangen. Normak schiet op doel. Orgussaar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reismann rent richting de bal. Reismann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 11:2

78e minuut.
Saagim bereikt de bal nog maar net als eerste. Saagim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Normak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Normak schiet op doel. Orgussaar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 12:2

83e minuut.
Erik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lukas met een snelle inworp. Uustalu heeft problemen om de bal te vangen. Uustalu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lotman trapt de bal weg van het doel. Normak kopt de bal weg. Reismann rent richting de bal. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Orgussaar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - FC Lawa 13:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monaster 53%, FC Lawa 47%.
Monaster - FC Lawa 13:2