Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Männiku Intelligents Phil My Tank XI
11- Tactiek Hoho
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 31.8
goed Schieten goed
solide Passen slecht
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
Đoković rent richting de bal. Đoković passt de bal met de wreef. Kersna is nu in balbezit. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg schiet op doel. Keskitalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Feraru geeft een hoge lob. Eagleton kopt de bal weg. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown is nu in balbezit. Brown draait met de bal, schiet en ... Tiisväli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Schockaert verovert de bal door een tackle van achteren. Schockaert geeft een lange en hoge pass. Richards is nu in balbezit. Corchado onderschept slim de pass. Corchado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Koitla bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitla speelt de bal door. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado draait met de bal, schiet en ... Keskitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - Phil My Tank XI 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Schockaert de bal. Brosque is nu in balbezit. Brosque met een sublieme pass. Harvey rent richting de bal. Harvey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bothwell geeft een lange en hoge pass. Brosque is nu in balbezit. Kersna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kersna krijgt een gele kaart. Brosque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brosque zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Schockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schockaert passt de bal in één keer door. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - Phil My Tank XI 2:0

38e minuut.
Karavatakis is nu in balbezit. Karavatakis geeft een hoge lob. Schockaert met een sublieme pass. Corchado heeft problemen om de bal te vangen. Corchado schiet op doel. Keskitalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Corchado passt de bal met de wreef. Koitla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Männiku Intelligents 34%, Phil My Tank XI 66%.
Männiku Intelligents - Phil My Tank XI 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Kersna de bal. Deans met een sublieme pass. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Cuesta passt de bal met de wreef. Đoković is nu in balbezit. Đoković speelt de bal door. Koitla rent richting de bal. Koitla draait met de bal, schiet en ... Keskitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Feraru geeft een lange en hoge pass. Stanton probeert de bal aan de voet te houden. Koitla bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitla schiet op doel. Keskitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Corchado rent richting de bal. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Đoković probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Karavatakis met een snelle inworp. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Đoković probeert naar een medespeler te passen. Schockaert is nu in balbezit. Schockaert passt de bal in één keer door. Koitla is nu in balbezit. Koitla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Correa geeft een lange en hoge pass. Corchado kopt de bal weg. Mäeorg heeft problemen om de bal te vangen. Koitla rent richting de bal. Koitla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Keskitalo met een harde bal richting middenveld. Schockaert kopt de bal weg. Đoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Đoković schiet op doel. Paal! Keskitalo bokst de bal weg.

68e minuut.
Mäeorg rent richting de bal. Bothwell rent richting de bal. Mäeorg onderschept slim de pass. Koitla rent richting de bal. Koitla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - Phil My Tank XI 3:0

75e minuut.
Corchado speelt de bal door. Daar is Kersna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kersna met een sublieme pass. Corchado is nu in balbezit. Corchado draait met de bal, schiet en ... Keskitalo bokst de bal weg. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - Phil My Tank XI 4:0

76e minuut.
Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mäeorg de bal. Koitla is nu in balbezit. Koitla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keskitalo met een harde bal richting middenveld. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Koitla probeert de bal aan de voet te houden. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mäeorg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäeorg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - Phil My Tank XI 5:0

84e minuut.
Koitla bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitla passt de bal in één keer door. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg onderschept slim de pass. Mäeorg schiet op doel. Keskitalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corchado rent richting de bal. Corchado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - Phil My Tank XI 6:0

89e minuut.
Koitla is nu in balbezit. Koitla passt de bal zonder na te denken. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg schiet op doel. Keskitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - Phil My Tank XI 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Männiku Intelligents 24%, Phil My Tank XI 76%.
Männiku Intelligents - Phil My Tank XI 7:0