Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phil My Tank XI Männiku Intelligents
Hoho Tactiek 11-
35% Balbezit 65%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.3 gemiddelde waardering 45.6
adequate Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Richards rent richting de bal. Saarsepp begaat een overtreding. Richards is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brown zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harvey is nu in balbezit. Harvey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kearton geeft een hoge lob. Đoković is nu in balbezit. Đoković geeft een hoge lob. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Keskitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deans is nu in balbezit. Mäeorg verovert de bal door een tackle van achteren. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Keskitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:1

4e minuut.
Corchado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koitla de bal. Koitla geeft de bal voor. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado schiet op doel. Keskitalo bokst de bal weg. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:2

5e minuut.
Sandilands geeft een hoge lob. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Đoković begaat een overtreding. Đoković krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa onderschept slim de pass. Correa probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kersna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koitla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koitla passt de bal in één keer door. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Keskitalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Đoković neemt de hoekschop. Mäeorg probeert de bal met de borst te controleren. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:3

23e minuut.
Saarsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarsepp geeft een lange en hoge pass. Corchado kopt de bal weg. Mäeorg heeft problemen om de bal te vangen. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Koitla is nu in balbezit. Koitla speelt de bal door. Đoković is nu in balbezit. Đoković geeft een hoge lob. Koitla is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:4

31e minuut.
Saarsepp controleert de bal met de borst. Saarsepp geeft een hoge lob. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Keskitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:5

34e minuut.
Koitla geeft een hoge lob. Karavatakis kopt de bal weg. Daar is Deans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:6

35e minuut.
Deans geeft een lange en hoge pass. Daar is Koitla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Keskitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:7

36e minuut.
Mäeorg passt de bal in één keer door. Koitla is nu in balbezit. Koitla probeert naar een medespeler te passen. Đoković is nu in balbezit. Đoković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Saarsepp geeft de bal voor. Daar is Schockaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schockaert geeft een lange en hoge pass. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg schiet op doel. Keskitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phil My Tank XI 67%, Männiku Intelligents 33%.
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:8

52e minuut.
Feraru geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Koitla de bal onder controle te krijgen. Koitla geeft de bal voor. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Đoković speelt de bal door. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitla heeft problemen om de bal te vangen. Koitla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:9

56e minuut.
Harvey speelt de bal door. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Corchado zijn tegenspeler op de grond. Corchado krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Koitla bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitla passt de bal in één keer door. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg schiet op doel. Keskitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:10

58e minuut.
Koitla bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitla geeft de bal voor. Kearton heeft problemen om de bal te vangen. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Keskitalo bokst de bal weg. Corchado is nu in balbezit. Corchado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:11

67e minuut.
Brown kopt de bal weg. Kersna geeft een lange en hoge pass. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:12

71e minuut.
Koitla rent richting de bal. Koitla passt de bal met de wreef. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:13

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Đoković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mäeorg controleert de bal met de borst. Corchado is nu in balbezit. Corchado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kersna passt de bal met de wreef. Đoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Đoković speelt de bal door. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:14

80e minuut.
Schockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schockaert geeft een lange en hoge pass. Daar is Deans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kearton bereikt de bal nog maar net als eerste. Đoković verovert de bal door een tackle van achteren. Đoković geeft een hoge lob. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo bokst de bal weg.

84e minuut.
Schockaert onderschept slim de pass. Schockaert geeft een hoge lob. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sandilands, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:15

86e minuut.
Daar is Koitla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koitla passt de bal in één keer door. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:16

89e minuut.
Kersna heeft problemen om de bal te vangen. Saarsepp is nu in balbezit. Saarsepp passt de bal met de wreef. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg schiet op doel. Keskitalo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phil My Tank XI 72%, Männiku Intelligents 28%.
Phil My Tank XI - Männiku Intelligents 0:16