Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-25 18:27
  • Competitiewedstrijd: Olümpia
  • Stadion: FC Lawa Plateau
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6827
FC Lawa Phil My Tank XI
Dragon Tactiek Hoho
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
37 gemiddelde waardering 30.7
matig Schieten redelijk
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Reissar is nu in balbezit. Reissar speelt de bal door. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Uustalu onderschept slim de pass. Uustalu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Harvey passt de bal met de wreef. Brosque is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Märtson. Brosque raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brosque neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Konrad is nu in balbezit. Konrad schiet op doel. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lukas rent richting de bal. Met opzet legt Harvey zijn tegenspeler op de grond. Lukas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lukas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reissar rent richting de bal. Reissar geeft de bal voor. Paemurru springt en kopt de bal. Keskitalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paemurru bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemurru schiet op doel. Keskitalo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Phil My Tank XI 1:0

18e minuut.
Brosque geeft een hoge lob. Reissar rent richting de bal. Richards begaat een overtreding. Richards krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sandilands geeft de bal voor. Kriisa rent richting de bal. Richards onderschept slim de pass. Richards schiet op doel. Orgussaar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lawa - Phil My Tank XI 1:1

24e minuut.
Reissar met een sublieme pass. Riigov heeft problemen om de bal te vangen. Riigov passt de bal met de wreef. Konrad rent richting de bal. Konrad schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Phil My Tank XI 2:1

27e minuut.
Vasko met een snelle inworp. Uustalu probeert de bal met de borst te controleren. Kearton is nu in balbezit. Uustalu verovert de bal door een tackle van achteren. Uustalu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Märtson kopt de bal weg. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko geeft de bal voor. Konrad is nu in balbezit. Konrad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Phil My Tank XI 3:1

37e minuut.
Konrad heeft problemen om de bal te vangen. Bothwell is nu in balbezit. Uustalu onderschept slim de pass. Uustalu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Phil My Tank XI 4:1

39e minuut.
Kriisa onderschept slim de pass. Kriisa speelt de bal door. Konrad rent richting de bal. Reissar rent richting de bal. Reissar draait met de bal, schiet en ... Keskitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Keskitalo trapt de bal weg van het doel. Brown kopt de bal weg. Kriisa probeert de bal aan de voet te houden. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap. Orgussaar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kruustükk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Reissar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandilands geeft een hoge lob. Brosque kopt de bal weg. Stanton is nu in balbezit. Stanton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Konrad schiet op doel. Vasko is nu in balbezit. Vasko speelt de bal door. Paemurru rent richting de bal. Paemurru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawa 36%, Phil My Tank XI 64%.
FC Lawa - Phil My Tank XI 4:1

52e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Paemurru rent richting de bal. Paemurru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Riigov rent richting de bal. Riigov passt de bal in één keer door. Kriisa probeert naar een medespeler te passen. Reissar rent richting de bal. Reissar haalt uit met een fantastische trap. Keskitalo bokst de bal weg.

60e minuut.
Brosque geeft de bal voor. Kruustükk heeft problemen om de bal te vangen. Harvey is nu in balbezit. Harvey haalt uit met een fantastische trap. Orgussaar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Phil My Tank XI 4:2

70e minuut.
Paemurru probeert naar een medespeler te passen. Vasko geeft de bal voor. Kearton kopt de bal weg. Konrad rent richting de bal. Konrad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lukas is nu in balbezit. Lukas passt de bal met de wreef. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Phil My Tank XI 5:2

76e minuut.
Stanton is nu in balbezit. Brosque speelt de bal door. Harvey is nu in balbezit. Harvey schiet op doel. Orgussaar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Uustalu is nu in balbezit. Karavatakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karavatakis geeft een lange en hoge pass. Reissar is nu in balbezit. Reissar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vasko probeert de bal aan de voet te houden. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Kearton rent richting de bal. Paemurru onderschept slim de pass. Paemurru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Bothwell de bal. Paemurru bereikt de bal nog maar net als eerste. Konrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Konrad draait met de bal, schiet en ... Keskitalo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Uustalu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bothwell de bal. Paemurru rent richting de bal. Paemurru draait met de bal, schiet en ... Keskitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Phil My Tank XI 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawa 23%, Phil My Tank XI 77%.
FC Lawa - Phil My Tank XI 6:2