Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-18 18:27
  • Competitiewedstrijd: Olümpia
  • Stadion: Harju jk Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6873
Monaster Männiku Intelligents
huuhaa Tactiek 11-
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.2 gemiddelde waardering 48.7
goed Schieten goed
matig Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Đoković speelt de bal door. Koitla is nu in balbezit. Koitla speelt de bal door. Corchado rent richting de bal. Corchado haalt uit met een fantastische trap. Lotman bokst de bal weg.

7e minuut.
Klungelig pakt Corchado de bal. Mäeorg rent richting de bal. Corchado is nu in balbezit. Corchado schiet op doel. Lotman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - Männiku Intelligents 0:1

8e minuut.
Saarsepp passt de bal zonder na te denken. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa geeft de bal voor. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Normak verovert de bal door een tackle van achteren. Normak passt de bal zonder na te denken. Feraru heeft problemen om de bal te vangen. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Tiisväli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Inworp. Vesik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reismann rent richting de bal. Reismann geeft een lange en hoge pass. Pupart krijgt zijn hoofd ertegen. Tiisväli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Đoković geeft een lange en hoge pass. Vadi is nu in balbezit. Corchado verovert de bal door een tackle van achteren. Corchado haalt uit met een fantastische trap. Lotman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - Männiku Intelligents 0:2

23e minuut.
Erik speelt de bal door. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadi verovert de bal door een tackle van achteren. Mäeorg onderschept slim de pass. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Seimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado verovert de bal door een tackle van achteren. Corchado passt de bal in één keer door. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg schiet op doel. Lotman bokst de bal weg. Lotman probeert naar een medespeler te passen. Reismann is nu in balbezit. Đoković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đoković krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đoković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koitla is nu in balbezit. Koitla geeft een lange en hoge pass. Mäeorg maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monaster 61%, Männiku Intelligents 39%.
Monaster - Männiku Intelligents 0:2

47e minuut.
Sillak is nu in balbezit. Corchado onderschept slim de pass. Corchado probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Corchado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mäeorg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sillak bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado verovert de bal door een tackle van achteren. Corchado draait met de bal, schiet en ... Lotman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - Männiku Intelligents 0:3

49e minuut.
Kersna passt de bal zonder na te denken. Saarsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarsepp geeft een hoge lob. Daar is Mäeorg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäeorg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Erik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đoković met de inworp. Koitla bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Trussmann geeft een lange en hoge pass. Đoković is nu in balbezit. Đoković passt de bal in één keer door. Pupart is nu in balbezit. Pupart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Saagim bereikt de bal nog maar net als eerste. Saagim passt de bal in één keer door. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - Männiku Intelligents 1:3

83e minuut.
Kersna passt de bal zonder na te denken. Đoković is nu in balbezit. Đoković met een sublieme pass. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monaster 63%, Männiku Intelligents 37%.
Monaster - Männiku Intelligents 1:3