Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-05 10:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sakartvelo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10819
Sakartvelo Costa Rica
Georgia 2022 Tactiek Presionando
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
70 gemiddelde waardering 65.9
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Burdzgla verovert de bal door een tackle van achteren. Basilia rent richting de bal. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre geeft een lange en hoge pass. González krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gogoberidze verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoberidze geeft een hoge lob. Chokhonelidze is nu in balbezit. Chokhonelidze geeft de bal voor. Lomia krijgt zijn hoofd ertegen. Ocampo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Señor heeft problemen om de bal te vangen. Kukhilava rent richting de bal. Kukhilava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Costa Rica 1:0

36e minuut.
Caballero rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caballero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 46%, Costa Rica 54%.
Sakartvelo - Costa Rica 1:0

59e minuut.
Lomia kopt de bal weg. Chokhonelidze rent richting de bal. Chokhonelidze geeft een hoge lob. Lomia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia haalt uit met een fantastische trap. Ocampo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Didebulidze probeert naar een medespeler te passen. Chivadze heeft problemen om de bal te vangen. Chivadze passt de bal zonder na te denken. Lomia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kukhilava kopt de bal weg. Chivadze probeert naar een medespeler te passen. Lomia rent richting de bal. Lomia schiet op doel. Ocampo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chivadze onderschept slim de pass. Chivadze geeft een lange en hoge pass. Chokhonelidze heeft problemen om de bal te vangen. Chokhonelidze geeft een hoge lob. Lomia krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Sanabria heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo bokst de bal weg. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Costa Rica 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 39%, Costa Rica 61%.
Sakartvelo - Costa Rica 2:0