Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-04 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC NEXUS Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1736
Chandlers Ford Khanhhoa AFC
4-4-2 Terzini Tactiek 4141
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
24.9 gemiddelde waardering 38.5
matig Schieten redelijk
slecht Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Fronteira is nu in balbezit. Fronteira geeft een hoge lob. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo schiet op doel. Spiteri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Nicoletti probeert naar een medespeler te passen. Leal rent richting de bal. Leal passt de bal in één keer door. Donadeo rent richting de bal. Donadeo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fronteira onderschept slim de pass. Fronteira geeft een lange en hoge pass. Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp geeft de bal voor. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fronteira onderschept slim de pass. Klungelig pakt Donadeo de bal. Williams begaat een overtreding. Williams krijgt een gele kaart.

27e minuut.
SterIing is nu in balbezit. SterIing passt de bal met de wreef. Donadeo rent richting de bal. Donadeo haalt uit met een fantastische trap. Spiteri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chandlers Ford - Khanhhoa AFC 0:1

28e minuut.
Szrnka geeft een hoge lob. Inworp. Kotsch met de inworp. Fronteira kan de bal niet met de borst controleren. Baradinskas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kotsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wise bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền onderschept slim de pass. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... SterIing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Fronteira onderschept slim de pass. Fronteira passt de bal in één keer door. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo schiet op doel. Spiteri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chandlers Ford - Khanhhoa AFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chandlers Ford 57%, Khanhhoa AFC 43%.
Chandlers Ford - Khanhhoa AFC 0:2

46e minuut.
Fronteira geeft de bal voor. Klungelig pakt Williams de bal. Wise geeft een hoge lob. Baradinskas probeert de bal aan de voet te houden. Baradinskas haalt uit met een fantastische trap. Rastrello bokst de bal weg.

50e minuut.
SterIing geeft de bal voor. Espinal is nu in balbezit. Espinal probeert naar een medespeler te passen. Donadeo is nu in balbezit. Donadeo draait met de bal, schiet en ... Spiteri bokst de bal weg.

54e minuut.
Fronteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders verovert de bal door een tackle van achteren. Irwin rent richting de bal. Irwin schiet op doel. Kataoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wise onderschept slim de pass. Wise passt de bal zonder na te denken. Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp geeft de bal voor. Duy Hiền springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kataoka controleert de bal met de borst. Fronteira rent richting de bal. SterIing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. SterIing krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Fronteira geeft de bal voor. Leal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotsch. Leal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Phú Hiệp wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinal geeft een lange en hoge pass. Daar is Phú Hiệp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donadeo rent richting de bal. Donadeo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Silva rent richting de bal. Sha`ban rent richting de bal. Sha`ban met een sublieme pass. Donadeo rent richting de bal. Donadeo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chandlers Ford 65%, Khanhhoa AFC 35%.
Chandlers Ford - Khanhhoa AFC 0:2