Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes Locos Raqueto
VERANO AZUL Tactiek Copa
46% Balbezit 54%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
78.7 gemiddelde waardering 81.5
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Junqueras met een sublieme pass. Güzeller geeft de bal voor. Escalante kopt de bal weg. Fausto is nu in balbezit. Fausto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Feltrino kopt de bal weg. Balbuena speelt de bal door. Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ... Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Karović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karović geeft een lange en hoge pass. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Kiswanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Raqueto 0:1

13e minuut.
Denoncourt is nu in balbezit. Denoncourt geeft de bal voor. Stachyra kopt de bal weg. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Kiswanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Stachyra kopt de bal weg. Chalbaud is nu in balbezit. Hajto begaat een overtreding. Chalbaud raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chalbaud neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Meisingset is nu in balbezit. Meisingset geeft de bal voor. Stachyra rent richting de bal. Stachyra schiet op doel. Kiswanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Raqueto 0:2

31e minuut.
Leonov kopt de bal weg. Karović geeft de bal voor. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel. Kiswanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Karović passt de bal in één keer door. Meisingset heeft problemen om de bal te vangen. Meisingset geeft een hoge lob. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Kiswanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Palencia Calvo passt de bal in één keer door. Balbuena speelt de bal door. Escalante is nu in balbezit. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Alves maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Raqueto 1:2

37e minuut.
Leonov geeft de bal voor. Stachyra kopt de bal weg. Daar is Hajto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiswanto trapt de bal weg van het doel. Escalante kopt de bal weg. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Balbuena passt de bal zonder na te denken. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie passt de bal zonder na te denken. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nicolaie speelt de bal door. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Güzeller is nu in balbezit. Güzeller geeft een hoge lob. Fausto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 51%, Raqueto 49%.
Diamantes Locos - Raqueto 1:2

51e minuut.
Escalante kopt de bal weg. Fausto rent richting de bal. Karović maakt een afschuwelijke overtreding. Karović krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kiswanto speelt de bal door. Fausto rent richting de bal. Fausto passt de bal met de wreef. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Nicolaie geeft de bal voor. Fausto is nu in balbezit. Feltrino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Feltrino krijgt een gele kaart. Fausto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escalante neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Alves bokst de bal weg.

88e minuut.
Inworp. Nicolaie met een snelle inworp. Güzeller is nu in balbezit. Güzeller geeft een hoge lob. Escalante maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 24%, Raqueto 76%.
Diamantes Locos - Raqueto 1:2