Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-12 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: België Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16609
België South Africa
5-3-2 WB Tactiek belgica
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
77.4 gemiddelde waardering 64.2
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Nyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyama passt de bal zonder na te denken. Schiller met een sublieme pass. Kalaka is nu in balbezit. Kalaka schiet op doel. De bal raakt de paal. van Assel verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schiller neemt de hoekschop. Chansa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Van Halme verovert de bal door een tackle van achteren. Van Halme geeft een lange en hoge pass. Mohammed is nu in balbezit. Van den Branden onderschept slim de pass. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Mbele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Huys is nu in balbezit. Huys probeert naar een medespeler te passen. Verbist rent richting de bal. Verbist geeft de bal voor. Peiremans maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere passt de bal zonder na te denken. Huys rent richting de bal. Huys geeft de bal voor. Van den Branden maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Verbist probeert naar een medespeler te passen. Huys rent richting de bal. Huys probeert naar een medespeler te passen. Peiremans rent richting de bal. Peiremans schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De Simpelaere passt de bal met de wreef. Verbist is nu in balbezit. Verbist passt de bal in één keer door. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Mbele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 34%, South Africa 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
België - South Africa 0:0

57e minuut.
Chikoya probeert naar een medespeler te passen. Nyama is nu in balbezit. De Simpelaere maakt een afschuwelijke overtreding. Nyama wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nyama kan niet meer verder spelen. Holloway komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Peiremans is nu in balbezit. Chikoya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peiremans is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bocquet komt het veld opgelopen. Vrancken komt het veld opgelopen. Peiremans wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Roskruge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Buthelezi onderschept slim de pass. Vrancken rent richting de bal. Chikoya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vrancken raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vrancken neemt zijn aanloop. Mbele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

72e minuut.
De Simpelaere onderschept slim de pass. De Simpelaere passt de bal met de wreef. Dugardein geeft een lange en hoge pass. Mbele met een sublieme pass. Dugardein geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Baloyi komt het veld opgelopen. Mphafudi komt het veld opgelopen. D`Heuvaert komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dugardein passt de bal in één keer door. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya begaat een overtreding. Chikoya krijgt een gele kaart. Vrancken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Simpelaere wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Van Halme speelt de bal door. Vrancken rent richting de bal. Chikoya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vrancken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrancken zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mbele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Van Halme heeft problemen om de bal te vangen. Van Halme passt de bal zonder na te denken. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet geeft de bal voor. Vrancken springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De Simpelaere passt de bal met de wreef. Van Halme met een sublieme pass. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Van Halme verovert de bal door een tackle van achteren. Van Halme probeert naar een medespeler te passen. Bocquet geeft de bal voor. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Mbele probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 25%, South Africa 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
België - South Africa 0:0