Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les boufs Nikosteam
Miroir Tactiek 44ail1
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 41.6
very good Schieten adequate
good Passen outstanding
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Pérez Guirado passt de bal zonder na te denken. Sukenik is nu in balbezit. Sukenik met een sublieme pass. Dragu is nu in balbezit. Dragu draait met de bal, schiet en ... Couderc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sukenik geeft een lange en hoge pass. Pérez Guirado kopt de bal weg. Costarelli heeft problemen om de bal te vangen. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Pérez Guirado kopt de bal weg. Dambach heeft problemen om de bal te vangen. Dragu is nu in balbezit. Dragu haalt uit met een fantastische trap. Couderc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boufs - Nikosteam 1:0

25e minuut.
Lévy passt de bal met de wreef. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano passt de bal met de wreef. Davila is nu in balbezit. Davila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les boufs - Nikosteam 1:1

27e minuut.
Lorenz passt de bal zonder na te denken. Lévy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sukenik. Sukenik krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Lorenz met de inworp. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik geeft de bal voor. Bonnard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mouret krijgt zijn hoofd ertegen. Couderc bokst de bal weg.

29e minuut.
Kołodziejewski rent richting de bal. Lizak verovert de bal door een tackle van achteren. Lizak passt de bal zonder na te denken. Sukenik rent richting de bal. Sukenik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Denijs kopt de bal weg. Pavillard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorenz. Lorenz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boufs 49%, Nikosteam 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les boufs - Nikosteam 1:1

52e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizak onderschept slim de pass. Lizak passt de bal met de wreef. Dragu is nu in balbezit. Dragu draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Dambach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lévy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Guirado speelt de bal door. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Sukenik passt de bal zonder na te denken. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu rent richting de bal. Dragu draait met de bal, schiet en ... Couderc probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lafouge is nu in balbezit. Daar is Lafouge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafouge probeert naar een medespeler te passen. Davila is nu in balbezit. Davila schiet op doel. Zicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boufs 40%, Nikosteam 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les boufs - Nikosteam 1:1