Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-11 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Domesticus Dragons Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3412
Danse Minior United
2022 Tactiek restart
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 48.9
solid Schieten good
very good Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Choiński probeert naar een medespeler te passen. Faaborg probeert naar een medespeler te passen. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen passt de bal zonder na te denken. Faaborg geeft de bal voor. Zhekov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Farfán passt de bal zonder na te denken. Białkowski rent richting de bal. Białkowski passt de bal in één keer door. Prinssen heeft problemen om de bal te vangen. Prinssen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Choiński speelt de bal door. Białkowski rent richting de bal. Białkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frei de bal. Frei geeft de bal voor. Paal! Winthersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Frei speelt de bal door. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller passt de bal met de wreef. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Grba kopt de bal weg. Inworp. Hansen met een snelle inworp. Faaborg rent richting de bal. Faaborg geeft de bal voor. Zhekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Hansen kopt de bal weg. Faaborg rent richting de bal. Białkowski met een sublieme pass. Prinssen rent richting de bal. Prinssen draait met de bal, schiet en ... Winthersen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danse 56%, Minior United 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danse - Minior United 0:0

46e minuut.
Troester komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Choiński rent richting de bal. Choiński geeft een lange en hoge pass. Müller kopt de bal weg. Prinssen rent richting de bal. Prinssen draait met de bal, schiet en ... Winthersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Grba kopt de bal weg. Frei is nu in balbezit. Frei passt de bal zonder na te denken. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen haalt uit met een fantastische trap. Winthersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Choiński probeert de bal aan de voet te houden. Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Magleby passt de bal met de wreef. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Frei is nu in balbezit. Frei geeft een hoge lob. Prinssen rent richting de bal. Prinssen haalt uit met een fantastische trap. Winthersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danse - Minior United 0:1

62e minuut.
Prinssen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bolchiş komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Müller de bal. Troester onderschept slim de pass. Troester heeft problemen om de bal te vangen. Troester haalt uit met een fantastische trap. Winthersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danse - Minior United 0:2

69e minuut.
Białkowski passt de bal met de wreef. Frei is nu in balbezit. Frei met een sublieme pass. Bolchiş rent richting de bal. Bolchiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troester met een snelle inworp. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Białkowski rent richting de bal. Białkowski draait met de bal, schiet en ... Winthersen bokst de bal weg.

77e minuut.
Særslund kopt de bal weg. Feldtstedt is nu in balbezit. Feldtstedt geeft een lange en hoge pass. Magleby krijgt zijn hoofd ertegen. Zhekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danse - Minior United 1:2

82e minuut.
Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński geeft een lange en hoge pass. Særslund heeft problemen om de bal te vangen. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danse 57%, Minior United 43%.
Danse - Minior United 1:2