Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-18 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: RANGERS Monumental ARENA.
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6535
DINAMO RANGERS F.C. Green Buffaloess
new generation Tactiek silver11
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 61.2
adequate Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Stere met een sublieme pass. Gąska rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster haalt uit met een fantastische trap. Quiroz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Floruţ de bal. Floruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - Green Buffaloess 0:1

13e minuut.
Stere heeft problemen om de bal te vangen. Stere probeert naar een medespeler te passen. Gogorzena rent richting de bal. Venet onderschept slim de pass. Venet geeft een hoge lob. Quiroz bokst de bal weg.

15e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floruţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Venet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Foster springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Trajanovski de bal onder controle te krijgen. Brew bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ begaat een overtreding. Floruţ krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Morski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venet bereikt de bal nog maar net als eerste. Venet passt de bal met de wreef. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Morski rent richting de bal. Morski passt de bal met de wreef. Venet is nu in balbezit. Venet geeft een lange en hoge pass. Floruţ krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria rent richting de bal. Floruţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floruţ krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Trezza probeert naar een medespeler te passen. Trajanovski heeft problemen om de bal te vangen. Cintron onderschept slim de pass. Trezza is nu in balbezit. Trezza draait met de bal, schiet en ... Siromahov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DINAMO RANGERS F.C. - Green Buffaloess 1:1

45e minuut.
Ader passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Feskens de bal. Venet geeft de bal voor. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Quiroz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 56%, Green Buffaloess 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO RANGERS F.C. - Green Buffaloess 1:1

52e minuut.
Gąska rent richting de bal. Gąska passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Foster de bal. Foster schiet op doel. Quiroz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - Green Buffaloess 1:2

66e minuut.
Caban met een sublieme pass. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš speelt de bal door. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bugu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 64%, Green Buffaloess 36%.
DINAMO RANGERS F.C. - Green Buffaloess 1:2