Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-02 19:22
  • Competitiewedstrijd: Raptor Cup
  • Stadion: Hogo-Fogo Aréna
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11528
Botafogo Piešťany Arsenal Prague
rohak Tactiek oj
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 55.6
goed Schieten slecht
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Deško zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žilavý is nu in balbezit. Haučo verovert de bal door een tackle van achteren. Haučo heeft problemen om de bal te vangen. Haučo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haučo is nu in balbezit. Haučo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Arsenal Prague 1:0

7e minuut.
Haučo schiet op doel. Doeltrap. Kendl met een harde bal richting middenveld. Haučo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haučo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Rusinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinák geeft de bal voor. Ahjupera speelt de bal door. Daar is Deško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Botafogo Piešťany - Arsenal Prague 1:1

11e minuut.
Trojanovič met een sublieme pass. Klungelig pakt Haučo de bal. Haučo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haučo is nu in balbezit. Haučo draait met de bal, schiet en ... Kendl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Puchý rent richting de bal. Puchý geeft een hoge lob. Haučo rent richting de bal. Haučo draait met de bal, schiet en ... Kendl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kendl trapt de bal weg van het doel. Haučo controleert de bal met de borst. Haučo schiet op doel. Kendl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Arsenal Prague 2:1

23e minuut.
Klungelig pakt Koksov de bal. Puchý rent richting de bal. Puchý geeft een hoge lob. Haučo is nu in balbezit. Haučo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 43%, Arsenal Prague 57%.
Botafogo Piešťany - Arsenal Prague 2:1

46e minuut.
Šišitka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hudzík trapt de bal weg van het doel. Haučo kopt de bal weg. Deško heeft problemen om de bal te vangen. Haučo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haučo schiet op doel. Paal! Kendl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haučo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Arsenal Prague 3:1

52e minuut.
Haučo met een snelle inworp. Ahjupera is nu in balbezit. Ahjupera passt de bal zonder na te denken. Deško is nu in balbezit. Deško draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hudzík probeert naar een medespeler te passen. Haučo rent richting de bal. Haučo haalt uit met een fantastische trap. Kendl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Haučo heeft problemen om de bal te vangen. Haučo geeft een lange en hoge pass. Trojanovič is nu in balbezit. Trojanovič heeft problemen om de bal te vangen. Trojanovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kendl trapt de bal weg van het doel. Trojanovič controleert de bal met de borst. Trojanovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kendl trapt de bal weg van het doel. Trojanovič controleert de bal met de borst. Trojanovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koksov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahjupera probeert naar een medespeler te passen. Deško rent richting de bal. Deško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Arsenal Prague 3:2

75e minuut.
Dvorák rent richting de bal. Dvorák geeft de bal voor. Haučo rent richting de bal. Haučo schiet op doel. Kendl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Arsenal Prague 4:2

78e minuut.
Inworp. Trojanovič met een snelle inworp. Ahjupera is nu in balbezit. Ahjupera haalt uit met een fantastische trap. Hudzík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Trojanovič met de inworp. Ahjupera met een sublieme pass. Deško bereikt de bal nog maar net als eerste. Deško schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Deško bereikt de bal nog maar net als eerste. Deško speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haučo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahjupera rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 46%, Arsenal Prague 54%.
Botafogo Piešťany - Arsenal Prague 4:2