Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-02 19:22
  • Competitiewedstrijd: Raptor Cup
  • Stadion: Raptor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7240
Raptor Myjavskí Kopaničiari
rohovka Tactiek Sedíme v rohu
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 44.7
solide Schieten matig
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. Riban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulej rent richting de bal. Ulej haalt uit met een fantastische trap. Roháč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Myjavskí Kopaničiari 1:0

16e minuut.
Gall verovert de bal door een tackle van achteren. Gall passt de bal met de wreef. Pútanko heeft problemen om de bal te vangen. Ulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulej schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Roháč geeft de bal voor. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Halják onderschept slim de pass. Roháč onderschept slim de pass. Roháč passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Myjavskí Kopaničiari 2:0

23e minuut.
Król is nu in balbezit. Król geeft de bal voor. Halják rent richting de bal. Riban verovert de bal door een tackle van achteren. Riban haalt uit met een fantastische trap. Ranzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riban is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Myjavskí Kopaničiari 2:1

28e minuut.
Halják met een sublieme pass. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant probeert naar een medespeler te passen. Gall rent richting de bal. Gall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pútanko passt de bal met de wreef. Roháč rent richting de bal. Bumbera bereikt de bal nog maar net als eerste. Riban bereikt de bal nog maar net als eerste. Riban draait met de bal, schiet en ... Ranzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 48%, Myjavskí Kopaničiari 52%.
Raptor - Myjavskí Kopaničiari 2:1

46e minuut.
Riban probeert naar een medespeler te passen. Gall speelt de bal door. Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. Haburay draait met de bal, schiet en ... Ranzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fízer geeft een hoge lob. Inworp. Riban met de inworp. Ulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulej draait met de bal, schiet en ... Paal! Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pútanko is nu in balbezit. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Gall passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Riban de bal. Riban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Roháč passt de bal in één keer door. Verbovský rent richting de bal. Verbovský geeft een hoge lob. Riban rent richting de bal. Riban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 45%, Myjavskí Kopaničiari 55%.
Raptor - Myjavskí Kopaničiari 2:1