Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-02 19:28
  • Competitiewedstrijd: Shablagoo
  • Stadion: South Park dome
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8078
Coon and friends Skorpion Gdańsk
Wonder Tweek Tactiek Scorpio
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
53.9 gemiddelde waardering 55.7
very good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Kożukar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pędziwiatr met een sublieme pass. Talik is nu in balbezit. Talik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Skorpion Gdańsk 0:1

14e minuut.
Benjelloun geeft de bal voor. Talik is nu in balbezit. Devoldere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talik raakt geblesseerd tijdens het duel. Mejia wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik rent richting de bal. Talik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădescu geeft een hoge lob. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Kolarovič probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Kożukar de bal. Kożukar met een sublieme pass. Pędziwiatr heeft problemen om de bal te vangen. Pędziwiatr geeft een hoge lob. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cinquanta probeert naar een medespeler te passen. Benjelloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjelloun geeft een hoge lob. Lilleby is nu in balbezit. Lilleby haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Castanda is nu in balbezit. Castanda geeft een lange en hoge pass. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Kolarovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coon and friends - Skorpion Gdańsk 1:1

31e minuut.
Pędziwiatr probeert naar een medespeler te passen. Mejia kan de bal niet met de borst controleren. Mejia probeert naar een medespeler te passen. Kożukar rent richting de bal. Kożukar geeft een hoge lob. Jelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Benjelloun maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Ochetan maakt een snoekduik en kopt de bal. Jelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 59%, Skorpion Gdańsk 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coon and friends - Skorpion Gdańsk 1:1

49e minuut.
Jelescu met een harde bal richting middenveld. Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr speelt de bal door. Kożukar geeft de bal voor. Ochetan springt en kopt de bal. Jelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Castanda rent richting de bal. Castanda passt de bal met de wreef. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Kolarovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Megyesi is nu in balbezit. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Jelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Skorpion Gdańsk 1:2

83e minuut.
Megyesi rent richting de bal. Megyesi probeert naar een medespeler te passen. Lilleby is nu in balbezit. Lilleby haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Benjelloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser rent richting de bal. Met opzet legt Benjelloun zijn tegenspeler op de grond. Benjelloun krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Benjelloun speelt de bal door. Mejia is nu in balbezit. Pędziwiatr geeft de bal voor. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Mejia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejia passt de bal in één keer door. Pędziwiatr heeft problemen om de bal te vangen. Pędziwiatr geeft de bal voor. Talik springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Skorpion Gdańsk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 59%, Skorpion Gdańsk 41%.
Coon and friends - Skorpion Gdańsk 1:3