Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-18 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Portman Road stadium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7127
FC Ipswich Town Stalówka
igła3testing Tactiek 4-4-2 defenders
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 1
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
47.9 gemiddelde waardering 34.7
excellent Schieten average
good Passen average
good Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Kiełpiński de bal. Poncia rent richting de bal. Gentier begaat een overtreding. Gentier krijgt een gele kaart. Poncia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pawlica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Gentier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacRitchie met een snelle inworp. Pawlica rent richting de bal. Pawlica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gentier passt de bal met de wreef. Faragli Gigli geeft een lange en hoge pass. Poncia rent richting de bal. Poncia haalt uit met een fantastische trap. Panek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Stalówka 1:0

12e minuut.
Poncia probeert naar een medespeler te passen. Weler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński begaat een overtreding. Kiełpiński krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Dembiński onderschept slim de pass. Dembiński speelt de bal door. Pawlica geeft de bal voor. Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Gentier de bal. Gentier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacRitchie met de inworp. Pawlica geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poncia rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacRitchie neemt de hoekschop. Poncia springt en kopt de bal. Panek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Stalówka 2:0

27e minuut.
Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş geeft de bal voor. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech geeft de bal voor. Gentier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Włostowski is nu in balbezit. Włostowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dzienis met de inworp. Pawlica met een sublieme pass. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński geeft een lange en hoge pass. Poncia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Stalówka 3:0

43e minuut.
Pośpiech met een snelle inworp. Pawlica geeft de bal voor. Gentier heeft problemen om de bal te vangen. Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Stalówka 4:0

43e minuut.
Domber probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Öztaş de bal. Met opzet legt Poncia zijn tegenspeler op de grond. Poncia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 43%, Stalówka 57%.
FC Ipswich Town - Stalówka 4:0

50e minuut.
MacRitchie speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Poncia de bal onder controle te krijgen. Muntenuş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poncia roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Poncia kan niet meer verder spelen. Koppelmaa komt het veld opgelopen. Kiełpiński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Stalówka 5:0

55e minuut.
MacRitchie passt de bal met de wreef. Pośpiech met een sublieme pass. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Pawlica geeft een hoge lob. Basarab is nu in balbezit. Koppelmaa onderschept slim de pass. Koppelmaa schiet op doel. Panek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Stalówka 6:0

65e minuut.
Kaczyński probeert naar een medespeler te passen. Domber bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak begaat een overtreding. Domber raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Domber kan niet meer verder spelen. Kistowski komt het veld opgelopen. Kistowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suwak kopt de bal weg. Gentier geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Koppelmaa is nu in balbezit. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica passt de bal in één keer door. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leyton onderschept slim de pass. Leyton geeft de bal voor. Koppelmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppelmaa schiet op doel. Panek bokst de bal weg. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Stalówka 7:0

80e minuut.
Kędzior met een harde bal richting middenveld. Koppelmaa kopt de bal weg. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Stalówka 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 42%, Stalówka 58%.
FC Ipswich Town - Stalówka 8:0