Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-25 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8551
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
57% Balbezit 43%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten adequate
very good Passen average
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Inworp. Krulj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta schiet op doel. Švorinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Milinić heeft problemen om de bal te vangen. McCallum is nu in balbezit. McCallum geeft een hoge lob. Krulj is nu in balbezit. Krulj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Todd kopt de bal weg. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd passt de bal met de wreef. Daar is Krulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krulj haalt uit met een fantastische trap. Kinkela bokst de bal weg. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krulj met de inworp. Rapan rent richting de bal. Rapan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 0:1

20e minuut.
Doglia speelt de bal door. Milinić rent richting de bal. Milinić geeft een lange en hoge pass. Uglešić is nu in balbezit. Uglešić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:1

25e minuut.
Krulj rent richting de bal. Kinkela onderschept slim de pass. Krulj verovert de bal door een tackle van achteren. Krulj haalt uit met een fantastische trap. Kinkela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Krulj is nu in balbezit. Rapan maakt een afschuwelijke overtreding. Krulj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krulj met een snel genomen vrije trap. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano speelt de bal door. Perko rent richting de bal. Perko schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd schiet op doel. Kinkela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krulj met de inworp. Puljak is nu in balbezit. Puljak haalt uit met een fantastische trap. Švorinić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2

44e minuut.
McCallum rent richting de bal. McCallum geeft de bal voor. Daar is Krulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krulj haalt uit met een fantastische trap. Kinkela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 61%, Anaheim Mighty Ducks 39%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:2

46e minuut.
Rapan speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krulj met een snelle inworp. Uram is nu in balbezit. Uram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:3

52e minuut.
Inworp. Krulj met een snelle inworp. Rapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rapan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Barbić met de inworp. Krulj is nu in balbezit. Uram is nu in balbezit. Krulj onderschept slim de pass. Krulj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kinkela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkela passt de bal in één keer door. Krulj probeert de bal aan de voet te houden. Krulj haalt uit met een fantastische trap. Kinkela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 4:3

64e minuut.
Uram bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta rent richting de bal. Krulj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krulj krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kinkela geeft de bal voor. Inworp. Krulj met een snelle inworp. Rapan rent richting de bal. Rapan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Barbić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbić probeert naar een medespeler te passen. Doglia rent richting de bal. Doglia met een sublieme pass. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Todd speelt de bal door. Inworp. Kinkela met de inworp. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 5:3

72e minuut.
Klungelig pakt Uram de bal. Rapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj onderschept slim de pass. Uram onderschept slim de pass. Uram draait met de bal, schiet en ... Švorinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kolonja is nu in balbezit. Barbić speelt de bal door. Perko rent richting de bal. Kolonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 6:3

78e minuut.
Uram raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Uglešić speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kinkela de bal onder controle te krijgen. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj heeft problemen om de bal te vangen. Krulj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 7:3

86e minuut.
Kinkela met een sublieme pass. Puljak heeft problemen om de bal te vangen. Puljak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 49%, Anaheim Mighty Ducks 51%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 7:3