Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-25 19:42
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: ESSA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 628
Hp20 NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH
Attack Tactiek (L)
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 30.4
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Alava bereikt de bal nog maar net als eerste. Alava geeft de bal voor. Dubnický kopt de bal weg. Daar is Damert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Onkamo geeft een hoge lob. Inworp. Dubnický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Telibećirević verovert de bal door een tackle van achteren. Telibećirević met een sublieme pass. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... Kusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onkamo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki schiet op doel. Kusek bokst de bal weg.

27e minuut.
Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki passt de bal met de wreef. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić schiet op doel. Correa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Dubnický geeft de bal voor. Miller probeert de bal aan de voet te houden. Korpalski rent richting de bal. Damert onderschept slim de pass. Damert geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Charlet met de inworp. Katikaridis is nu in balbezit. Katikaridis passt de bal zonder na te denken. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić schiet op doel. Kusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Onkamo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alava met een snelle inworp. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... Kusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hp20 27%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hp20 - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubnický met de inworp. Krygier is nu in balbezit. Jerić onderschept slim de pass. Jerić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Jerić de bal. Damert is nu in balbezit. Damert passt de bal met de wreef. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hp20 - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:0

67e minuut.
Katikaridis kopt de bal weg. Daar is Alava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alava met een sublieme pass. Damert rent richting de bal. Damert geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki met een sublieme pass. Jerić rent richting de bal. Jerić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hp20 37%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 63%.
Hp20 - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:0