Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
België România
5-3-2 Winger Tactiek SB
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
7 Overtredingen 7
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
77.6 gemiddelde waardering 78.2
uitstekend Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Speriatu de bal. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 1:0

13e minuut.
Grouwet met de inworp. Van Eenoo is nu in balbezit. Bochinsky begaat een overtreding. Van Eenoo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grouwet neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru passt de bal in één keer door. Cioară geeft de bal voor. Crişan krijgt zijn hoofd ertegen. Cuypers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
België - România 1:1

27e minuut.
Turtelboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Lecluyse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lecluyse krijgt een gele kaart. Crişan raakt geblesseerd tijdens het duel. Crişan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 1:2

41e minuut.
Cioară kopt de bal weg. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters met een sublieme pass. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 49%, România 51%.
België - România 1:2

48e minuut.
Klungelig pakt Cioară de bal. Crişan rent richting de bal. Cioară rent richting de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Grouwet met een snelle inworp. Silaghi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Heuvaert. D`Heuvaert krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Bocquet is nu in balbezit. Eftimie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bocquet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hesters met een snel genomen vrije trap. Bergh springt en kopt de bal. Ardelean bokst de bal weg.

54e minuut.
Silaghi onderschept slim de pass. Silaghi geeft de bal voor. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru haalt uit met een fantastische trap. Cuypers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 1:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secară komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bochinsky geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocquet met een snelle inworp. Van Eenoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eenoo geeft de bal voor. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Grouwet probeert naar een medespeler te passen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu geeft de bal voor. Secară is nu in balbezit. Secară haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van den Branden komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Cuypers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Van Eenoo geeft een hoge lob. D`Heuvaert is nu in balbezit. Speriatu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Speriatu krijgt een gele kaart. D`Heuvaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verbist komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Turtelboom speelt de bal door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară is nu in balbezit. Secară schiet op doel. Cuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 1:4

71e minuut.
Obrejan passt de bal zonder na te denken. Van Eenoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eenoo geeft een hoge lob. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden schiet op doel. Ardelean bokst de bal weg.

73e minuut.
Inworp. Constantinescu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Constantinescu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Huys komt het veld opgelopen.

78e minuut.
D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Heuvaert. D`Heuvaert krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Van Eenoo probeert naar een medespeler te passen. Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 2:4

88e minuut.
Coinac passt de bal met de wreef. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Secară is nu in balbezit. Secară schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
België - România 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 45%, România 55%.
België - România 2:5