Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-02 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vila Barreto Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1203
Vila Barreto Carnaval
433 Tactiek contravolantes
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 37.3
adequate Schieten solid
average Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Savuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun is nu in balbezit. Braun probeert naar een medespeler te passen. Nacev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ionică geeft de bal voor. Revnic kopt de bal weg. Nyúl probeert de bal met de borst te controleren. Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderix draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Revnic is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Carnaval 0:1

6e minuut.
Bach rent richting de bal. Bach geeft de bal voor. Bălănescu probeert de bal aan de voet te houden. Henderix rent richting de bal. Henderix schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Carnaval 0:2

7e minuut.
Revnic verovert de bal door een tackle van achteren. Revnic passt de bal met de wreef. Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Nacev is nu in balbezit. Nacev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nyúl rent richting de bal. Nyúl passt de bal in één keer door. Nacev rent richting de bal. Nacev draait met de bal, schiet en ... Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Carnaval 1:2

19e minuut.
Emmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacev onderschept slim de pass. Braun rent richting de bal. Braun probeert naar een medespeler te passen. Montalbán rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Braun passt de bal met de wreef. Savuţă is nu in balbezit. Francalacci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Savuţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nacev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Nacev bereikt de bal nog maar net als eerste. Francalacci is nu in balbezit. Nacev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacev haalt uit met een fantastische trap. Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila Barreto - Carnaval 2:2

30e minuut.
Kuulberg geeft de bal voor. Inworp. Savuţă met een snelle inworp. Nacev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán rent richting de bal. Montalbán passt de bal zonder na te denken. Nacev rent richting de bal. Nacev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Carnaval 3:2

40e minuut.
Revnic probeert de bal met de borst te controleren. Bălănescu rent richting de bal. Revnic onderschept slim de pass. Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderix draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Emmers verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl speelt de bal door. Savuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Savuţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Francalacci kopt de bal weg. Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Čuhel de bal. Nacev is nu in balbezit. Nacev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 37%, Carnaval 63%.
Vila Barreto - Carnaval 3:2

48e minuut.
Francalacci kopt de bal weg. Bach rent richting de bal. Bach passt de bal zonder na te denken. Revnic is nu in balbezit. Revnic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Nyúl geeft de bal voor. Nacev is nu in balbezit. Francalacci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nacev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nacev neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ionică met een sublieme pass. Klaja heeft problemen om de bal te vangen. Klaja speelt de bal door. Nacev is nu in balbezit. Nacev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Francalacci geeft de bal voor. Revnic rent richting de bal. Revnic passt de bal zonder na te denken. Henderix is nu in balbezit. Henderix draait met de bal, schiet en ... Rycak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Karatanchev geeft een hoge lob. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuulberg onderschept slim de pass. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach geeft de bal voor. Rycak bokst de bal weg.

85e minuut.
Savuţă is nu in balbezit. Braun rent richting de bal. Braun passt de bal met de wreef. Nacev rent richting de bal. Nacev haalt uit met een fantastische trap. Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Braun passt de bal met de wreef. Nacev rent richting de bal. Savuţă rent richting de bal. Savuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Carnaval 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 38%, Carnaval 62%.
Vila Barreto - Carnaval 4:2