Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-02 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GROM KS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1637
GROM KS Lamborghini Racing Team
Normal Tactiek Back
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 34.3
solid Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Murillo kopt de bal weg. Cardarello rent richting de bal. Olivian schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Olivian naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Marcyjański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Del Debbio met een snelle inworp. Weier bereikt de bal nog maar net als eerste. Weier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Żabski met een snelle inworp. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Lamborghini Racing Team 1:0

8e minuut.
Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk geeft een lange en hoge pass. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Lamborghini Racing Team 2:0

16e minuut.
Murarczyk onderschept slim de pass. Murarczyk geeft een hoge lob. Wędzyński kopt de bal weg. Weier rent richting de bal. Weier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pieńkoś rent richting de bal. Büyükşen rent richting de bal. Pieńkoś begaat een overtreding. Pieńkoś krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Fechner geeft de bal voor. Marcyjański kopt de bal weg. Ryczel heeft problemen om de bal te vangen. Zegar rent richting de bal. Zegar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Canan probeert de bal met de borst te controleren. Wędzyński onderschept slim de pass. Büyükşen rent richting de bal. Zegar onderschept slim de pass. Zegar schiet op doel. Munk bokst de bal weg.

24e minuut.
Canan speelt de bal door. Quiroga is nu in balbezit. Quiroga geeft een lange en hoge pass. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Fechner onderschept slim de pass. Burak geeft een hoge lob. Murillo rent richting de bal. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Skrzekowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Lamborghini Racing Team 3:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Büyükşen met een snelle inworp. Żabski geeft de bal voor. Murillo rent richting de bal. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Skrzekowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski speelt de bal door. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo draait met de bal, schiet en ... Skrzekowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Lamborghini Racing Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GROM KS 60%, Lamborghini Racing Team 40%.
GROM KS - Lamborghini Racing Team 4:0

49e minuut.
Żabski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pleśnar komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Murarczyk rent richting de bal. Fechner is nu in balbezit. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo draait met de bal, schiet en ... Skrzekowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Lamborghini Racing Team 5:0

58e minuut.
Pieńkoś met de inworp. Büyükşen is nu in balbezit. Büyükşen speelt de bal door. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Lamborghini Racing Team 6:0

68e minuut.
Pieńkoś met de inworp. Büyükşen is nu in balbezit. Büyükşen passt de bal met de wreef. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar geeft een lange en hoge pass. Skrzekowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Skrzekowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Daar is Pleśnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleśnar geeft een hoge lob. Murillo rent richting de bal. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Lamborghini Racing Team 7:0

79e minuut.
Pleśnar probeert de bal met de borst te controleren. Quiroga rent richting de bal. Pleśnar begaat een overtreding. Pleśnar krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Quiroga neemt vlug de vrije trap. Burak kopt de bal weg. Reyna rent richting de bal. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Skrzekowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Lamborghini Racing Team 8:0

83e minuut.
Wędzyński speelt de bal door. Klungelig pakt Reyna de bal. Reyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Lamborghini Racing Team 9:0

86e minuut.
Klungelig pakt Beozzo de bal. Büyükşen is nu in balbezit. Beozzo begaat een overtreding. Beozzo krijgt een gele kaart. Büyükşen raakt geblesseerd tijdens het duel. Büyükşen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Murarczyk de bal. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GROM KS 43%, Lamborghini Racing Team 57%.
GROM KS - Lamborghini Racing Team 9:0