Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-09 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bermeo FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5406
Bermeo FC Toletum Imperialis
4-4-2 ro cent Tactiek Futsal
52% Balbezit 48%
13% Spel op eigen helft 87%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 41.9
average Schieten adequate
average Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
González Expósito met een sublieme pass. Zawała is nu in balbezit. Zawała probeert naar een medespeler te passen. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gür geeft een hoge lob. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas passt de bal in één keer door. Daar is Badías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badías draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermeo FC 15%, Toletum Imperialis 85%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bermeo FC - Toletum Imperialis 0:0

48e minuut.
Zawała rent richting de bal. González Expósito rent richting de bal. González Expósito passt de bal in één keer door. Badías is nu in balbezit. Badías schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terrazas rent richting de bal. Terrazas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Toletum Imperialis 1:0

52e minuut.
García León onderschept slim de pass. Noguer Planas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas verovert de bal door een tackle van achteren. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. Romo Arangoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Toletum Imperialis 2:0

55e minuut.
Billy bereikt de bal nog maar net als eerste. Billy speelt de bal door. Badías bereikt de bal nog maar net als eerste. Badías schiet op doel. Romo Arangoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. Badías kopt de bal weg. Daar is Terrazas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrazas draait met de bal, schiet en ... Romo Arangoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Badías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Toletum Imperialis 3:0

76e minuut.
Rodríguez Blanco rent richting de bal. Romo Arangoa met een sublieme pass. Ambrós heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Billy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Badías bereikt de bal nog maar net als eerste. Badías schiet op doel. Romo Arangoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Toletum Imperialis 4:0

79e minuut.
Gür is nu in balbezit. Gür passt de bal in één keer door. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Toletum Imperialis 5:0

83e minuut.
Elía passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Billy met een snelle inworp. Badías rent richting de bal. Badías geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Billy speelt de bal door. Romo Arangoa speelt de bal door. Kadori kopt de bal weg. Daar is Noguer Planas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badías is nu in balbezit. Romo Arangoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermeo FC 10%, Toletum Imperialis 90%.
Bermeo FC - Toletum Imperialis 5:0