Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soviet Union SSSR SFRJ Razorni Rudar
Jos bolja Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Renard rent richting de bal. Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard rent richting de bal. Renard draait met de bal, schiet en ... Ireiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Razorni Rudar 1:0

6e minuut.
Janzhong is nu in balbezit. Janzhong probeert naar een medespeler te passen. Hradský is nu in balbezit. Hradský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Razorni Rudar 2:0

10e minuut.
Rašković kopt de bal weg. Alikalazović heeft problemen om de bal te vangen. Sugalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sugalski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Baelum is nu in balbezit. Baelum met een sublieme pass. Renard rent richting de bal. Renard draait met de bal, schiet en ... Ireiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Razorni Rudar 3:0

18e minuut.
Plingman met de inworp. Renard is nu in balbezit. Maslovar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Renard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janzhong kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Renard geeft een hoge lob. Maslovar probeert de bal aan de voet te houden. Hradský is nu in balbezit. Hradský haalt uit met een fantastische trap. Ireiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Novačić rent richting de bal. Hradský onderschept slim de pass. Boguský bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguský geeft een hoge lob. Renard krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Baelum probeert naar een medespeler te passen. Boguský rent richting de bal. Boguský passt de bal in één keer door. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Renard passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Hradský de bal onder controle te krijgen. Parezanović rent richting de bal. Hradský onderschept slim de pass. Hradský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Boguský de bal. Boguský probeert naar een medespeler te passen. Hradský speelt de bal door. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Baelum speelt de bal door. Plingman rent richting de bal. Plingman met een sublieme pass. Renard is nu in balbezit. Renard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Manfron is nu in balbezit. Manfron passt de bal in één keer door. Hradský probeert naar een medespeler te passen. Renard rent richting de bal. Renard draait met de bal, schiet en ... Ireiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soviet Union SSSR SFRJ 36%, Razorni Rudar 64%.
Soviet Union SSSR SFRJ - Razorni Rudar 3:0

48e minuut.
Bellet probeert naar een medespeler te passen. Plingman rent richting de bal. Plingman geeft een lange en hoge pass. Hradský rent richting de bal. Hradský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ivošić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boguský met de inworp. Janzhong rent richting de bal. Janzhong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Plingman bereikt de bal nog maar net als eerste. Plingman geeft een hoge lob. Rašović heeft problemen om de bal te vangen. Hradský is nu in balbezit. Hradský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rašović de bal. Hradský rent richting de bal. Hradský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Janzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzhong met een sublieme pass. Daar is Renard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kadijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Plingman verovert de bal door een tackle van achteren. Plingman geeft een hoge lob. Renard is nu in balbezit. Renard draait met de bal, schiet en ... Ireiz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Plingman met de inworp. Baelum heeft problemen om de bal te vangen. Baelum geeft de bal voor. Hradský is nu in balbezit. Hradský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ireiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský geeft de bal voor. Tamindžić heeft problemen om de bal te vangen. Renard is nu in balbezit. Renard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Palmeiras speelt de bal door. Klungelig pakt Boguský de bal. Boguský geeft een lange en hoge pass. Renard is nu in balbezit. Renard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soviet Union SSSR SFRJ 16%, Razorni Rudar 84%.
Soviet Union SSSR SFRJ - Razorni Rudar 3:0