Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-11 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Howling Abyss
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1952
AFE SQUAD Snake FC
treino Tactiek 2x2
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Brózda de bal onder controle te krijgen. Drzymała rent richting de bal. Viccino speelt de bal door. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Brózda met een snelle inworp. Drzymała speelt de bal door. Brózda rent richting de bal. Viccino onderschept slim de pass. Viccino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Testa rent richting de bal. Testa speelt de bal door. Jouve met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Testa passt de bal zonder na te denken. Kuzuv speelt de bal door. Longstaff heeft problemen om de bal te vangen. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Yiğitinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Petkovic met de inworp. de França is nu in balbezit. de França passt de bal met de wreef. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFE SQUAD - Snake FC 1:0

39e minuut.
Testa passt de bal zonder na te denken. Delgado probeert naar een medespeler te passen. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França schiet op doel. Yiğitinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFE SQUAD - Snake FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFE SQUAD 51%, Snake FC 49%.
AFE SQUAD - Snake FC 2:0

52e minuut.
Brózda met de inworp. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic met een sublieme pass. Testa rent richting de bal. Daar is Testa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFE SQUAD - Snake FC 3:0

57e minuut.
Testa haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Tanel trapt de bal weg van het doel. Petkovic probeert de bal met de borst te controleren. Petkovic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Drzymała is nu in balbezit. Drzymała passt de bal zonder na te denken. Brózda met een sublieme pass. Iruarrizaga is nu in balbezit. Iruarrizaga haalt uit met een fantastische trap. Kuzuv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iruarrizaga rent richting de bal. Iruarrizaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFE SQUAD - Snake FC 3:1

71e minuut.
Longstaff rent richting de bal. Longstaff met een sublieme pass. Kuzuv speelt de bal door. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França schiet op doel. Yiğitinan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFE SQUAD 58%, Snake FC 42%.
AFE SQUAD - Snake FC 3:1