Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honduras U21 Slovenija U21
BalooJU412W82 Tactiek C`mon
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.6 gemiddelde waardering 34.6
adequate Schieten average
good Passen poor
weak Verdedigen adequate


21e minuut.
Sa passt de bal zonder na te denken. Zavrl is nu in balbezit. Hara verovert de bal door een tackle van achteren. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad draait met de bal, schiet en ... Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras U21 - Slovenija U21 1:0

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Podgrajšek de bal onder controle te krijgen. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgrajšek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Podgrajšek krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Trinidad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abad is nu in balbezit. Trubar met een sublieme pass. Abad rent richting de bal. Abad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Černe trapt de bal weg van het doel. Colón is nu in balbezit. Colón probeert naar een medespeler te passen. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras U21 - Slovenija U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras U21 33%, Slovenija U21 67%.
Honduras U21 - Slovenija U21 2:0

53e minuut.
Lazar geeft een hoge lob. Peralta kopt de bal weg. Sa rent richting de bal. Semler verovert de bal door een tackle van achteren. Semler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lazar geeft de bal voor. Peralta kopt de bal weg. Klungelig pakt Semler de bal. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Erjavec komt het veld opgelopen. Bowie komt het veld opgelopen. Sraka komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplak onderschept slim de pass. Krese bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina verovert de bal door een tackle van achteren. Codina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras U21 49%, Slovenija U21 51%.
Honduras U21 - Slovenija U21 2:0