Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-18 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: viitorul b Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8955
CF Gloria Bistrita RABIGANII
roxy Tactiek Dinamo
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lantaño is nu in balbezit. Lantaño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dragićević rent richting de bal. Dragićević passt de bal met de wreef. Klaas rent richting de bal. Klaas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 1:0

9e minuut.
Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia is nu in balbezit. Klaas onderschept slim de pass. Klaas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 2:0

12e minuut.
Inworp. Dragićević met een snelle inworp. Daar is Machnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnicki geeft een hoge lob. Stempel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Stempel passt de bal zonder na te denken. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki met een sublieme pass. Klaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lantaño onderschept slim de pass. Lantaño met een sublieme pass. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ivănescu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bobek passt de bal in één keer door. Hrezík rent richting de bal. Hrezík geeft een hoge lob. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbianesi passt de bal met de wreef. Mitreski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belcea controleert de bal met de borst. Belcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 2:1

19e minuut.
Belcea passt de bal in één keer door. Hrezík rent richting de bal. Hrezík geeft de bal voor. Fabbianesi krijgt zijn hoofd ertegen. Mitreski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 2:2

21e minuut.
Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Fabbianesi kopt de bal weg. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantaño is nu in balbezit. Lantaño schiet op doel. De bal raakt de paal. Belcea heeft problemen om de bal te vangen. Belcea draait met de bal, schiet en ... Mitreski bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Lantaño de bal. Lantaño speelt de bal door. Śpiewok heeft problemen om de bal te vangen. Śpiewok geeft de bal voor. Belcea krijgt zijn hoofd ertegen. Mitreski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Stempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaas is nu in balbezit. Francia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klaas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klaas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Indergård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kjeldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaas onderschept slim de pass. Klaas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śpiewok met de inworp. Lantaño is nu in balbezit. Lantaño geeft een lange en hoge pass. Belcea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Havriciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Havriciuc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrezík met de inworp. Belcea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 57%, RABIGANII 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 2:2

51e minuut.
Hrezík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrezík met een sublieme pass. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantaño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kjeldsen rent richting de bal. Lantaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantaño passt de bal zonder na te denken. Daar is Belcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belcea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dragićević met een snelle inworp. Machnicki geeft een hoge lob. Bracamonte kan de bal niet met de borst controleren. Stempel is nu in balbezit. Stempel draait met de bal, schiet en ... Ochman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bracamonte met een snelle inworp. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Belcea is nu in balbezit. Belcea schiet op doel. Mitreski bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Majcherek de bal. Kjeldsen is nu in balbezit. Kjeldsen geeft een lange en hoge pass. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea haalt uit met een fantastische trap. Mitreski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 2:3

66e minuut.
Bobek verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea rent richting de bal. Tabaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabaszewski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Indergård passt de bal in één keer door. Stempel rent richting de bal. Bracamonte onderschept slim de pass. Klaas verovert de bal door een tackle van achteren. Klaas haalt uit met een fantastische trap. Ochman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Dragićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragićević geeft een lange en hoge pass. Francia controleert de bal met de borst. Stempel is nu in balbezit. Stempel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Fabbianesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Tabaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Hrezík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrezík geeft een hoge lob. Mitreski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fabbianesi rent richting de bal. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea is nu in balbezit. Belcea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 2:4

77e minuut.
Machnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragićević is nu in balbezit. Dragićević geeft een hoge lob. Stempel is nu in balbezit. Stempel schiet op doel. Ochman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 3:4

81e minuut.
Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia geeft een hoge lob. Yıkılmaz probeert naar een medespeler te passen. Indergård rent richting de bal. Indergård geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bracamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Śpiewok speelt de bal door. Lantaño speelt de bal door. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 3:5

87e minuut.
Dragićević passt de bal met de wreef. Stempel heeft problemen om de bal te vangen. Kjeldsen rent richting de bal. Klaas onderschept slim de pass. Klaas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Machnicki met een snelle inworp. Klaas geeft een lange en hoge pass. Indergård kopt de bal weg. Stempel is nu in balbezit. Stempel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Śpiewok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lantaño met een sublieme pass. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea schiet op doel. Mitreski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 45%, RABIGANII 55%.
CF Gloria Bistrita - RABIGANII 3:6