Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-18 18:32
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: SK Puikas Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8581
SK Puikas Club Social Dardorland
Second level Tactiek 1-2-2-2-1-2
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten solid
formidable Passen very good
solid Verdedigen very good


20e minuut.
Balík kopt de bal weg. Pukkawet rent richting de bal. Pukkawet passt de bal zonder na te denken. Riley is nu in balbezit. Riley draait met de bal, schiet en ... Râlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Riley heeft problemen om de bal te vangen. Riley passt de bal met de wreef. Witsel is nu in balbezit. Witsel draait met de bal, schiet en ... Râlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Club Social Dardorland 0:1

35e minuut.
Dicu is nu in balbezit. Dicu passt de bal met de wreef. Skirmants is nu in balbezit. Skirmants geeft de bal voor. Zăituc springt en kopt de bal. Blagojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Riley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laakmann komt het veld opgelopen. Schizas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Witsel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bruks kopt de bal weg. Daar is Pukkawet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pukkawet passt de bal zonder na te denken. Veloshi is nu in balbezit. Veloshi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Club Social Dardorland 0:2

45e minuut.
Martinis kopt de bal weg. Daar is Pukkawet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pukkawet passt de bal zonder na te denken. Laakmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Laakmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Puikas 69%, Club Social Dardorland 31%.
SK Puikas - Club Social Dardorland 0:2

52e minuut.
Begićević verovert de bal door een tackle van achteren. Pukkawet is nu in balbezit. Pukkawet passt de bal in één keer door. Witsel heeft problemen om de bal te vangen. Witsel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel onderschept slim de pass. Witsel met een sublieme pass. Laakmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Laakmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mercedes passt de bal in één keer door. Schizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Schizas passt de bal zonder na te denken. Laakmann is nu in balbezit. Laakmann geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pukkawet speelt de bal door. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes passt de bal in één keer door. Veloshi rent richting de bal. Veloshi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pukkawet met een sublieme pass. Sauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauer passt de bal in één keer door. Veloshi rent richting de bal. Veloshi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Peltmanis de bal. Laakmann verovert de bal door een tackle van achteren. Laakmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Club Social Dardorland 0:3

83e minuut.
Klungelig pakt Veloshi de bal. Begićević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veloshi. Veloshi krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Martinis geeft een hoge lob. Inworp. Sauer met een snelle inworp. Pukkawet is nu in balbezit. Pukkawet geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Witsel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Club Social Dardorland 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Puikas 69%, Club Social Dardorland 31%.
SK Puikas - Club Social Dardorland 0:4