Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-16 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lisper Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4406
Lisper FC Koněšín
spitsen naasteen Tactiek 3-3-1-3
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.8 gemiddelde waardering 40.6
formidable Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Macák verovert de bal door een tackle van achteren. Macák probeert naar een medespeler te passen. Hoelen rent richting de bal. Hoelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - FC Koněšín 1:0

5e minuut.
Koopmans rent richting de bal. Strohschneider rent richting de bal. Koopmans onderschept slim de pass. Koopmans geeft een lange en hoge pass. Hoelen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Solano kopt de bal weg. Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Macák zijn tegenspeler op de grond. Macák krijgt een gele kaart. Hoelen raakt geblesseerd tijdens het duel. Solano wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Delporte rent richting de bal. Dolić is nu in balbezit. Met opzet legt Houben zijn tegenspeler op de grond. Houben krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Delporte met een snelle inworp. Houben rent richting de bal. Houben passt de bal met de wreef. Koopmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopmans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - FC Koněšín 2:0

31e minuut.
Delporte speelt de bal door. Houben is nu in balbezit. Houben geeft de bal voor. Clappaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Clappaert geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - FC Koněšín 3:0

36e minuut.
Sruthi probeert de bal aan de voet te houden. Hájný rent richting de bal. Houben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Houben krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
Solano kopt de bal weg. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen speelt de bal door. Clappaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Clappaert schiet op doel. Lepšík bokst de bal weg.

43e minuut.
Quang Lâm rent richting de bal. Delporte verovert de bal door een tackle van achteren. Delporte passt de bal in één keer door. Hoelen rent richting de bal. Hoelen haalt uit met een fantastische trap. Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - FC Koněšín 4:0

45e minuut.
Klungelig pakt Macák de bal. Grecu speelt de bal door. Strohschneider is nu in balbezit. Hoelen onderschept slim de pass. Hoelen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisper 33%, FC Koněšín 67%.
Lisper - FC Koněšín 4:0

55e minuut.
Mina is nu in balbezit. Mina passt de bal met de wreef. Clappaert speelt de bal door. Hoelen rent richting de bal. Hoelen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Clappaert kopt de bal weg. Grecu met een sublieme pass. Mina geeft een lange en hoge pass. Hoelen rent richting de bal. Hoelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Delporte rent richting de bal. Dolić probeert naar een medespeler te passen. Hoelen rent richting de bal. Hoelen draait met de bal, schiet en ... Grecu probeert de bal aan de voet te houden. Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Delporte geeft een lange en hoge pass. Solano kopt de bal weg. Rufr heeft problemen om de bal te vangen. Clappaert is nu in balbezit. Clappaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Genovese stond buitenspel. Solano neemt vlug de vrije trap. Hoelen rent richting de bal. Hoelen draait met de bal, schiet en ... Lepšík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - FC Koněšín 5:0

76e minuut.
Hájný geeft de bal voor. Ardemagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese verovert de bal door een tackle van achteren. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - FC Koněšín 5:1

78e minuut.
Dolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delporte onderschept slim de pass. Delporte haalt uit met een fantastische trap. Hoelen springt en kopt de bal. Lepšík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - FC Koněšín 6:1

81e minuut.
Benada passt de bal met de wreef. Mina speelt de bal door. Solano is nu in balbezit. Solano geeft een hoge lob. Clappaert springt en kopt de bal. Lepšík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Klungelig pakt Sruthi de bal. Inworp. Mina met een snelle inworp. Delporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delporte geeft een lange en hoge pass. Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Koopmans met de inworp. Solano rent richting de bal. Solano geeft de bal voor. Hoelen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - FC Koněšín 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisper 39%, FC Koněšín 61%.
Lisper - FC Koněšín 7:1