Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Foresta Suceava F.C. Dolj
4d3m-ionu Tactiek Tactica 06
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
1 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 5
47.5 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Regowski kan de bal niet met de borst controleren. Fröhlin verovert de bal door een tackle van achteren. Fröhlin geeft de bal voor. Salimi is nu in balbezit. Salimi draait met de bal, schiet en ... Lecavalier bokst de bal weg.

12e minuut.
Regowski passt de bal met de wreef. Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk passt de bal met de wreef. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu bokst de bal weg.

22e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Füllemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Füllemann geeft een lange en hoge pass. Salimi rent richting de bal. Salimi schiet op doel. Lecavalier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 42%, F.C. Dolj 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Foresta Suceava - F.C. Dolj 0:0

54e minuut.
Salkım speelt de bal door. Grüter rent richting de bal. Grüter geeft een hoge lob. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi draait met de bal, schiet en ... Lecavalier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - F.C. Dolj 0:1

61e minuut.
Marcotti onderschept slim de pass. Marcotti geeft een hoge lob. Salimi rent richting de bal. Salimi schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Gorie geeft een lange en hoge pass. Salimi is nu in balbezit. Salimi passt de bal zonder na te denken. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel draait met de bal, schiet en ... Lecavalier bokst de bal weg.

74e minuut.
Gorie met een sublieme pass. Sauser probeert naar een medespeler te passen. Salimi rent richting de bal. Salimi draait met de bal, schiet en ... Lecavalier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - F.C. Dolj 0:2

77e minuut.
Fröhlin onderschept slim de pass. Regowski rent richting de bal. Fröhlin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fröhlin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fröhlin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 43%, F.C. Dolj 57%.
F. C. Foresta Suceava - F.C. Dolj 0:2