Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-16 19:57
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Skibidi Szczecin Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4085
Kateggat Lwy Kleosin
Evo2 Tactiek x-4
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
average Verdedigen solid


2e minuut.
Ćmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmich geeft de bal voor. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Ćmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmich geeft de bal voor. Daar is Giachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Vanz de bal. Twórczyński geeft een hoge lob. Valladares is nu in balbezit. Paczkowski onderschept slim de pass. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pittorino met een snelle inworp. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz geeft een hoge lob. Giachi is nu in balbezit. Giachi haalt uit met een fantastische trap. Trúba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Miron is nu in balbezit. Miron passt de bal met de wreef. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Lwy Kleosin 0:1

45e minuut.
Twórczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Mütəllibov de bal. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Lwy Kleosin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 62%, Lwy Kleosin 38%.
Kateggat - Lwy Kleosin 0:2

52e minuut.
Ćmich verovert de bal door een tackle van achteren. Ćmich geeft een lange en hoge pass. Giachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giachi haalt uit met een fantastische trap. Trúba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Lwy Kleosin 0:3

56e minuut.
Daar is Ćmich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanz begaat een overtreding. Ćmich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ćmich met een snel genomen vrije trap. Daar is Tena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giachi is nu in balbezit. Giachi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Trúba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Miron is nu in balbezit. Miron haalt uit met een fantastische trap. Trúba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Lwy Kleosin 0:4

62e minuut.
Okoń geeft de bal voor. Brzęczek probeert de bal aan de voet te houden. Giachi is nu in balbezit. Giachi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Lwy Kleosin 0:5

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyes komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tena met de inworp. Pittorino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Twórczyński de bal. Innes rent richting de bal. Innes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Twórczyński is nu in balbezit. Innes begaat een overtreding. Twórczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Twórczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Mütəllibov de bal. Giachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giachi schiet op doel. Trúba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Vallecillo-Stiller speelt de bal door. Miron rent richting de bal. Miron met een sublieme pass. Giachi is nu in balbezit. Giachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paczkowski geeft een hoge lob. Giachi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Lwy Kleosin 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 72%, Lwy Kleosin 28%.
Kateggat - Lwy Kleosin 0:6