Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dongfang Haiyin 乌托邦
Normal Tactiek 无节操
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Kist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemus rent richting de bal. Lemus passt de bal zonder na te denken. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:1

5e minuut.
Lianhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus rent richting de bal. Lemus passt de bal met de wreef. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Beiming trapt de bal weg van het doel. Lianhua kopt de bal weg. Xueping probeert de bal aan de voet te houden. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Díez is nu in balbezit. Díez speelt de bal door. Lianhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chwast passt de bal met de wreef. Ximenes rent richting de bal. Xueping is nu in balbezit. Díez is nu in balbezit. Díez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Lianhua de bal. Ximenes rent richting de bal. Ximenes passt de bal in één keer door. Díez rent richting de bal. Díez schiet op doel. Beiming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:2

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Beiming niet meer kan verder spelen. Shaokun komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Díez passt de bal met de wreef. Deliang rent richting de bal. Ximenes onderschept slim de pass. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:3

25e minuut.
Tongzhi is nu in balbezit. Stroe onderschept slim de pass. Stroe passt de bal met de wreef. Kist is nu in balbezit. Kist passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Lemus passt de bal zonder na te denken. Díez speelt de bal door. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Díez speelt de bal door. Lemus is nu in balbezit. Lemus met een sublieme pass. Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Ximenes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Tongzhi probeert de bal met de borst te controleren. Stroe speelt de bal door. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:4

41e minuut.
Chwast verovert de bal door een tackle van achteren. Chwast geeft de bal voor. Zhibin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist is nu in balbezit. Kist geeft een lange en hoge pass. Shaokun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Xiaolun met een sublieme pass. Xueping kopt de bal weg. Lemus geeft de bal voor. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dongfang Haiyin 77%, 乌托邦 23%.
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:5

48e minuut.
Lemus kopt de bal weg. Ximenes probeert de bal aan de voet te houden. Ruyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes onderschept slim de pass. Ximenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemus rent richting de bal. Lemus geeft een lange en hoge pass. Ximenes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:6

51e minuut.
Daar is Yonghui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonghui met een sublieme pass. Lianhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Chwast passt de bal in één keer door. Dexi is nu in balbezit. Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chwast rent richting de bal. Chwast geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:7

75e minuut.
Chwast onderschept slim de pass. Ruyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast begaat een overtreding. Chwast krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Lemus passt de bal met de wreef. Kist is nu in balbezit. Kist passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ximenes de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:8

77e minuut.
Daar is Tongzhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenes rent richting de bal. Xueping bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Díez is nu in balbezit. Díez probeert naar een medespeler te passen. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel. Shaokun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Daar is Díez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Deliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Xueping bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueping passt de bal zonder na te denken. Ximenes rent richting de bal. Ximenes schiet op doel. Deliang probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kist geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dongfang Haiyin 64%, 乌托邦 36%.
Dongfang Haiyin - 乌托邦 0:9