Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paxta Saqlash FAC Bering
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Bilanov geeft de bal voor. Inworp. Akramov met een snelle inworp. Bilarmoqov is nu in balbezit. Bilarmoqov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Mumkanov geeft een hoge lob. Inworp. Akramov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilarmoqov rent richting de bal. Bilarmoqov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Narkizov de bal. Narkizov probeert naar een medespeler te passen. Astrakov is nu in balbezit. Bilarmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilarmoqov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Liqinov rent richting de bal. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov draait met de bal, schiet en ... Akramov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bilanov heeft problemen om de bal te vangen. Astrakov rent richting de bal. Bilanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bilanov krijgt een gele kaart. Astrakov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bilarmoqov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Aksakalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bilarmoqov rent richting de bal. Paal! Bilarmoqov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Birganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov is nu in balbezit. Met opzet legt Birganov zijn tegenspeler op de grond. Abbasov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abbasov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 60%, FAC Bering 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paxta Saqlash - FAC Bering 0:0

47e minuut.
Taksurov verovert de bal door een tackle van achteren. Taksurov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Qirdiqov met de inworp. Abbasov met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Erqanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilarmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erqanov. Erqanov krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Akramov niet meer kan verder spelen. G`ilos komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Paliyev passt de bal met de wreef. Bilanov probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Astrakov. Astrakov krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Paliyev passt de bal zonder na te denken. Astrakov rent richting de bal. Qirisayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilarmoqov onderschept slim de pass. Bilarmoqov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Saksaulov rent richting de bal. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov passt de bal met de wreef. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov schiet op doel. Paal! G`ilos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Abbasov heeft problemen om de bal te vangen. Abbasov met een sublieme pass. Liqinov rent richting de bal. Liqinov draait met de bal, schiet en ... G`ilos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Narkizov probeert naar een medespeler te passen. Varelaqov speelt de bal door. Saksaulov probeert naar een medespeler te passen. Bilarmoqov rent richting de bal. Bilarmoqov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
G`ilos met een harde bal richting middenveld. Bilarmoqov kopt de bal weg. Asenov heeft problemen om de bal te vangen. Paliyev onderschept slim de pass. Paliyev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 46%, FAC Bering 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paxta Saqlash - FAC Bering 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Paliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliyev met een sublieme pass. Astrakov rent richting de bal. Bilarmoqov is nu in balbezit. Bilarmoqov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 64%, FAC Bering 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paxta Saqlash - FAC Bering 0:0

117e minuut.
Erqanov heeft problemen om de bal te vangen. Bilarmoqov onderschept slim de pass. Bilarmoqov passt de bal met de wreef. Varelaqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varelaqov geeft de bal voor. Aksakalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 58%, FAC Bering 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paxta Saqlash - FAC Bering 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Bilarmoqov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Paxta Saqlash - FAC Bering 0:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Abbasov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paxta Saqlash - FAC Bering 1:1
---
Astrakov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Paxta Saqlash - FAC Bering 1:2
---
Liqinov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. G`ilos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paxta Saqlash - FAC Bering 2:2
---
Paliyev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Aksakalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
Qirdiqov neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paxta Saqlash - FAC Bering 3:2
---
Varelaqov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Taksurov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Narkizov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paxta Saqlash - FAC Bering 3:3
---
Erqanov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
---
Akramov neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Aksakalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---
Kazilov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Paxta Saqlash - FAC Bering 4:3
---