Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-23 21:25
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Dalston Dome
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 26724
Jotun ISK ANFIELD LFC
nsw_2.1 Tactiek back
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32 gemiddelde waardering 47.6
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Bochinsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp geeft een hoge lob. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tecuari onderschept slim de pass. Tecuari passt de bal in één keer door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Abraham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - ANFIELD LFC 0:1

14e minuut.
Robertson passt de bal in één keer door. Beauchamp is nu in balbezit. Beauchamp geeft een hoge lob. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari schiet op doel. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Abraham met een sublieme pass. Bochinsky kopt de bal weg. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Abraham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - ANFIELD LFC 0:2

21e minuut.
Gyánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyánó geeft een lange en hoge pass. Tecuari kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Cadette is nu in balbezit. Czerwek verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwek speelt de bal door. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Abraham bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czerwek zal de hoekschop nemen. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - ANFIELD LFC 0:3

30e minuut.
Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp passt de bal zonder na te denken. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft de bal voor. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Czerwek is nu in balbezit. Czerwek passt de bal met de wreef. Tecuari is nu in balbezit. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Czerwek met een snelle inworp. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - ANFIELD LFC 0:4

38e minuut.
Hatton passt de bal zonder na te denken. Herbman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbman speelt de bal door. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Abraham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. Abraham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - ANFIELD LFC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jotun ISK 68%, ANFIELD LFC 32%.
Jotun ISK - ANFIELD LFC 0:5

60e minuut.
Bergkamp speelt de bal door. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bergkamp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. James heeft problemen om de bal te vangen. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tecuari verovert de bal door een tackle van achteren. Tecuari geeft een hoge lob. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Downing is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal in één keer door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. Abraham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tecuari rent richting de bal. Macleod is nu in balbezit. Tecuari passt de bal in één keer door. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerwek met een snelle inworp. Diangana is nu in balbezit. Macleod onderschept slim de pass. Macleod schiet op doel. Abraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - ANFIELD LFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jotun ISK 72%, ANFIELD LFC 28%.
Jotun ISK - ANFIELD LFC 0:6