Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les trompettes asthmatiques Squadra Amaron
Normal Tactiek TN DH AH
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Testori bereikt de bal nog maar net als eerste. Testori geeft de bal voor. Daar is Mercery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Testori zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:1

7e minuut.
Daar is Humbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică rent richting de bal. Bucurică geeft de bal voor. Ambrozik heeft problemen om de bal te vangen. Ambrozik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Testori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică geeft een lange en hoge pass. Macchiavello krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:2

12e minuut.
Bucurică is nu in balbezit. Bucurică passt de bal met de wreef. Daar is Ambrozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Boloboc passt de bal zonder na te denken. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello passt de bal met de wreef. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:3

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Delplanque met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Huchet de bal. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Testori is nu in balbezit. Testori passt de bal zonder na te denken. Kantor speelt de bal door. Macchiavello probeert de bal aan de voet te houden. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Testori rent richting de bal. Collot rent richting de bal. Testori onderschept slim de pass. Testori geeft een lange en hoge pass. Macchiavello springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Testori passt de bal met de wreef. Bucurică rent richting de bal. Bucurică passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Macchiavello de bal. Macchiavello schiet op doel. Delplanque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ambrozik is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Ambrozik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:4

28e minuut.
Rodrigues is nu in balbezit. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik geeft een hoge lob. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:5

30e minuut.
Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik passt de bal zonder na te denken. Testori rent richting de bal. Testori geeft een lange en hoge pass. Macchiavello maakt een snoekduik en kopt de bal. Delplanque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:6

32e minuut.
Macchiavello rent richting de bal. Villette is nu in balbezit. Villette passt de bal met de wreef. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Delplanque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mercery rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Boloboc met een snelle inworp. Testori heeft problemen om de bal te vangen. Testori geeft een hoge lob. Macchiavello springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Delplanque trapt de bal weg van het doel. Boloboc kopt de bal weg. Klungelig pakt Macchiavello de bal. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Delplanque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mercery de bal. Villette is nu in balbezit. Macchiavello verovert de bal door een tackle van achteren. Macchiavello controleert de bal met de borst. Macchiavello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Delplanque met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Testori met een snelle inworp. Bucurică heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Testori met een snelle inworp. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Villette rent richting de bal. Testori rent richting de bal. Testori geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Testori met een snelle inworp. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Villette de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Bonhomme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Testori neemt de hoekschop. Ambrozik maakt een snoekduik en kopt de bal. Delplanque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les trompettes asthmatiques 92%, Squadra Amaron 8%.
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:6

48e minuut.
Doeltrap. Delplanque trapt de bal weg van het doel. Garbo rent richting de bal. Bucurică rent richting de bal. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Delplanque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ambrozik de bal. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Delplanque maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Villette bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică onderschept slim de pass. Bucurică passt de bal in één keer door. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Testori geeft de bal voor. Mercery geeft de bal voor. Heredia kopt de bal weg. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:7

53e minuut.
Rodrigues speelt de bal door. Amisse is nu in balbezit. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:8

54e minuut.
Bucurică probeert naar een medespeler te passen. Testori is nu in balbezit. Testori passt de bal in één keer door. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:9

55e minuut.
Heredia is nu in balbezit. Heredia probeert naar een medespeler te passen. Testori rent richting de bal. Testori geeft de bal voor. Mercery rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Collot bereikt de bal nog maar net als eerste. Testori verovert de bal door een tackle van achteren. Testori speelt de bal door. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Delplanque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:10

60e minuut.
Fubá rent richting de bal. Fubá geeft de bal voor. Collot kopt de bal weg. Klungelig pakt Bucurică de bal. Bucurică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:11

61e minuut.
Amisse is nu in balbezit. Amisse passt de bal in één keer door. Daar is Huchet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:12

64e minuut.
Doeltrap. Delplanque trapt de bal weg van het doel. Testori met een sublieme pass. Daar is Ambrozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrozik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:13

65e minuut.
Ambrozik met een sublieme pass. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello passt de bal zonder na te denken. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Testori kopt de bal weg. Klungelig pakt Mercery de bal. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Delplanque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:14

70e minuut.
Villette bereikt de bal nog maar net als eerste. Villette passt de bal in één keer door. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello schiet op doel. Delplanque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:15

77e minuut.
Macchiavello is nu in balbezit. Mercery is nu in balbezit. Macchiavello onderschept slim de pass. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Delplanque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:16

78e minuut.
Testori onderschept slim de pass. Testori probeert naar een medespeler te passen. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:17

82e minuut.
Mercery geeft een lange en hoge pass. Testori kopt de bal weg. Klungelig pakt Ambrozik de bal. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Delplanque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:18

83e minuut.
Amisse probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rodrigues de bal. Ambrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bucurică passt de bal met de wreef. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Heredia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică met een sublieme pass. Testori rent richting de bal. Testori geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les trompettes asthmatiques 86%, Squadra Amaron 14%.
Les trompettes asthmatiques - Squadra Amaron 0:18