Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venus FC WALLACHIA
my4-3-3 Tactiek univ
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.6 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Raden verovert de bal door een tackle van achteren. Raden passt de bal in één keer door. Atencio rent richting de bal. Simães onderschept slim de pass. Simães haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pajukoski verovert de bal door een tackle van achteren. Pajukoski geeft een lange en hoge pass. Porras rent richting de bal. Porras schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Baruta rent richting de bal. Baruta geeft de bal voor. Taroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Porras kopt de bal weg. Daar is Miklos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mutis. Mutis krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Miklos is nu in balbezit. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Szolomayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - WALLACHIA 0:1

30e minuut.
Vasko verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kisteleki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Simães is nu in balbezit. Simães haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Raden verovert de bal door een tackle van achteren. Raden passt de bal in één keer door. Linda is nu in balbezit. Linda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venus FC - WALLACHIA 1:1

34e minuut.
Simón geeft de bal voor. Mutis is nu in balbezit. Miklos verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - WALLACHIA 1:2

39e minuut.
Simón onderschept slim de pass. Simón geeft een hoge lob. Raden met een sublieme pass. Miklos is nu in balbezit. Miklos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Orava speelt de bal door. Łysiak kopt de bal weg. Daar is Backe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos is nu in balbezit. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Szolomayer bokst de bal weg. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. Szolomayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venus FC 54%, WALLACHIA 46%.
Venus FC - WALLACHIA 1:2

54e minuut.
Pajukoski verovert de bal door een tackle van achteren. Pajukoski geeft de bal voor. Miklos rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simón neemt de hoekschop. Szolomayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Raden geeft een hoge lob. Pudel is nu in balbezit. Linda onderschept slim de pass. Kisteleki is nu in balbezit. Kisteleki haalt uit met een fantastische trap. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Miklos rent richting de bal. Mutis begaat een overtreding. Miklos raakt geblesseerd tijdens het duel. Łysiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Linda kopt de bal weg. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudel begaat een overtreding. Pudel krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Raden geeft een lange en hoge pass. Simón is nu in balbezit. Linda verovert de bal door een tackle van achteren. Linda haalt uit met een fantastische trap. Vasko probeert de bal aan de voet te houden. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simães rent richting de bal. Simães schiet op doel. Orava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venus FC - WALLACHIA 2:2

79e minuut.
Pajukoski is nu in balbezit. Raden verovert de bal door een tackle van achteren. Raden geeft een lange en hoge pass. Linda krijgt zijn hoofd ertegen. Simães maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni geeft een lange en hoge pass. Korkmaz rent richting de bal. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel. Szolomayer bokst de bal weg.

84e minuut.
Inworp. Simón met de inworp. Miklos rent richting de bal. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Szolomayer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - WALLACHIA 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venus FC 45%, WALLACHIA 55%.
Venus FC - WALLACHIA 2:3