Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków Fc Guners
Uszew Tactiek 442B
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 53.9
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Arditi rent richting de bal. Doumen onderschept slim de pass. Doumen passt de bal zonder na te denken. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte speelt de bal door. Sacristán is nu in balbezit. Velciu onderschept slim de pass. Velciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Ngọc Cường is nu in balbezit. Ngọc Cường passt de bal in één keer door. Albu probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Concheta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mystek met een snelle inworp. Ricaurte heeft problemen om de bal te vangen. Ricaurte geeft de bal voor. Richards bokst de bal weg. Velciu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

15e minuut.
Doumen heeft problemen om de bal te vangen. Concheta onderschept slim de pass. Ricaurte onderschept slim de pass. Ricaurte geeft de bal voor. Velciu springt en kopt de bal. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Fc Guners 0:1

18e minuut.
Enterra onderschept slim de pass. Enterra met een sublieme pass. Mystek speelt de bal door. Daar is Doumen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doumen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Fc Guners 0:2

19e minuut.
Arditi speelt de bal door. Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabí passt de bal in één keer door. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Velciu probeert naar een medespeler te passen. Albu is nu in balbezit. Albu met een sublieme pass. Ricaurte geeft de bal voor. Doumen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Fc Guners 0:3

30e minuut.
Ngọc Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki geeft de bal voor. Randa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ricaurte met een sublieme pass. Mystek is nu in balbezit. Mystek geeft een hoge lob. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gabelli rent richting de bal. Doumen onderschept slim de pass. Doumen schiet op doel. Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mystek passt de bal zonder na te denken. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel. Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Richards met een sublieme pass. Ricaurte speelt de bal door. Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Doumen de bal. Doumen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Fc Guners 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 74%, Fc Guners 26%.
Znicz Pruszków - Fc Guners 0:4

56e minuut.
Ricaurte speelt de bal door. Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu probeert naar een medespeler te passen. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Albu rent richting de bal. Albu passt de bal in één keer door. Javaux met een sublieme pass. Mystek geeft de bal voor. Velciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Klungelig pakt Rabí de bal. Albu is nu in balbezit. Albu speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mughione komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Doumen rent richting de bal. Arditi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doumen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żurawek komt het veld opgelopen. Altaylı komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Richards niet meer kan verder spelen. Gołembiewski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ricaurte passt de bal zonder na te denken. Doumen rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Concheta ... Strafschop! Concheta krijgt een gele kaart. Doumen raakt geblesseerd tijdens het duel. Doumen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Doumen is nu in balbezit. Doumen passt de bal met de wreef. Mughione is nu in balbezit. Mughione draait met de bal, schiet en ... Gołembiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Fc Guners 0:5

84e minuut.
Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mughione de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap. Gołembiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Fc Guners 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 67%, Fc Guners 33%.
Znicz Pruszków - Fc Guners 0:6