Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-11 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group H
  • Stadion: Deutschland Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 60000
Deutschland Norge
NOR 53w-t2 Tactiek X-ray Visions
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
78.3 gemiddelde waardering 74.4
formidabel Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


6e minuut.
Severinsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gatzemeier. Severinsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulland zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mordt rent richting de bal. Mordt geeft een lange en hoge pass. Severinsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Flankenwolf rent richting de bal. Trojansky met een sublieme pass. Perlick rent richting de bal. Jonson is nu in balbezit. Jonson schiet op doel. Gjesdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Toft de bal. Eid verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Norge 1:0

12e minuut.
Liseth is nu in balbezit. Jonson verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Jonson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonson haalt uit met een fantastische trap. Gjesdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kjeldsberg passt de bal met de wreef. Mordt is nu in balbezit. Mordt passt de bal met de wreef. Nistad rent richting de bal. Nistad haalt uit met een fantastische trap. Kringe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Njærheim kopt de bal weg. Mordt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plagemann. Plagemann krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath geeft een hoge lob. Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen draait met de bal, schiet en ... Gjesdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Norge 2:0

31e minuut.
Solner passt de bal in één keer door. Reuland is nu in balbezit. Reuland heeft problemen om de bal te vangen. Reuland geeft een hoge lob. Jonson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Norge 3:0

33e minuut.
Solner probeert naar een medespeler te passen. Kaltofen rent richting de bal. Berntsen begaat een overtreding. Berntsen krijgt een gele kaart. Kaltofen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaltofen wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Reuland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsberg begaat een overtreding. Kjeldsberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 41%, Norge 59%.
Deutschland - Norge 3:0

46e minuut.
Gatzemeier passt de bal zonder na te denken. Solner rent richting de bal. Solner geeft een lange en hoge pass. Kaltofen rent richting de bal. Kaltofen haalt uit met een fantastische trap. Gjesdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson onderschept slim de pass. Jonson draait met de bal, schiet en ... Gjesdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Norge 4:0

54e minuut.
Reuland geeft de bal voor. Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen rent richting de bal. Kaltofen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Norge 5:0

56e minuut.
Solner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulland is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perlick. Perlick krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ulland passt de bal met de wreef. Nistad probeert naar een medespeler te passen. Kjeldsberg geeft een hoge lob. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen schiet op doel. Kringe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Buitenspel voor Jonson. Goede buitenspelval van de verdediging. Bjørk komt het veld opgelopen. Meisingset komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ulland onderschept slim de pass. Ulland passt de bal in één keer door. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Kringe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Norge 5:1

67e minuut.
Inworp. Gärke komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Plagemann is nu in balbezit. Plagemann geeft een lange en hoge pass. Meisingset is nu in balbezit. Meisingset geeft de bal voor. Bjørk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Milde komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Reuland passt de bal met de wreef. Solner met een sublieme pass. Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen schiet op doel. Gjesdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Norge 6:1

89e minuut.
Meisingset speelt de bal door. Kjeldsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsberg passt de bal zonder na te denken. Ulland is nu in balbezit. Ulland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Meisingset raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Johansson komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Berntsen onderschept slim de pass. Reuland rent richting de bal. Reuland passt de bal met de wreef. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde haalt uit met een fantastische trap. Gjesdal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 48%, Norge 52%.
Deutschland - Norge 6:1