Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-14 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group H
  • Stadion: Deutschland Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 51172
Deutschland Cymru
SEN 451 c Tactiek Voes
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
5 Buitenspel 1
81.2 gemiddelde waardering 69.9
incredible Schieten formidable
brilliant Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


3e minuut.
Trojansky geeft een lange en hoge pass. Tauch rent richting de bal. Cody schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cody moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cody schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Klungelig pakt Lauth de bal. Lauth speelt de bal door. Tauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauch geeft een lange en hoge pass. Naundorf krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Mash met een snelle inworp. Dean met een sublieme pass. Oster is nu in balbezit. Oster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dean passt de bal in één keer door. French is nu in balbezit. French speelt de bal door. Oster rent richting de bal. Oster haalt uit met een fantastische trap. Jennis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tauch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Madlung de bal. Madlung passt de bal met de wreef. Perlick geeft een hoge lob. Naundorf springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Tauch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Madlung de bal. Madlung passt de bal met de wreef. Gailing is nu in balbezit. Gailing schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jenkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Isaac heeft problemen om de bal te vangen. Naundorf rent richting de bal. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Madlung passt de bal met de wreef. Tauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauch probeert naar een medespeler te passen. Naundorf rent richting de bal. Naundorf schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Lauth met een sublieme pass. Gailing is nu in balbezit. Churchyard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Churchyard krijgt een gele kaart. Gailing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lauth wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Madlung met een sublieme pass. Tauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan begaat een overtreding. Keegan krijgt een gele kaart. Tauch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madlung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naundorf maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gailing is nu in balbezit. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel. Jenkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Cymru 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 40%, Cymru 60%.
Deutschland - Cymru 1:0

50e minuut.
Naundorf is nu in balbezit. Churchyard is nu in balbezit. Naundorf maakt een afschuwelijke overtreding. Naundorf krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Madlung passt de bal in één keer door. Tauch is nu in balbezit. Tauch passt de bal in één keer door. Naundorf rent richting de bal. Naundorf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gierke komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Lauth de bal. Lauth probeert naar een medespeler te passen. Naundorf speelt de bal door. Gailing rent richting de bal. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierke is nu in balbezit. Lauth verovert de bal door een tackle van achteren. Lauth geeft de bal voor. Naundorf springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Oster probeert de bal aan de voet te houden. Trojansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster verovert de bal door een tackle van achteren. Oster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland - Cymru 1:1

67e minuut.
Berger komt het veld opgelopen. Thalwieser komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Perlick rent richting de bal. Perlick passt de bal zonder na te denken. Daar is Mash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thalwieser onderschept slim de pass. Thalwieser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thalwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalwieser draait met de bal, schiet en ... Jenkins bokst de bal weg.

70e minuut.
Trojansky onderschept slim de pass. French begaat een overtreding. Trojansky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Timms komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Oster is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gierke rent richting de bal. Gierke geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Armstrong komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Perlick geeft de bal voor. Naundorf controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gierke neemt vlug de vrije trap. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jennis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lauth kopt de bal weg. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keegan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Perlick probeert de bal met de borst te controleren. Perlick speelt de bal door. Thalwieser rent richting de bal. Thalwieser schiet op doel. Jenkins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Cymru 2:1

88e minuut.
Oster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gierke speelt de bal door. French rent richting de bal. French haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland - Cymru 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 44%, Cymru 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deutschland - Cymru 2:2