Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O‘zbekiston Hayastan
4-4-2 #2 Tactiek Hayastan6
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.4 gemiddelde waardering 75.6
solid Schieten brilliant
good Passen incredible
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tasmasarov met een snelle inworp. Khachunts speelt de bal door. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan schiet op doel. TatorgiyevNusiqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papalyan is nu in balbezit. Papalyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Hayastan 0:1

9e minuut.
Khachunts onderschept slim de pass. Khachunts met een sublieme pass. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan geeft een hoge lob. Tatoyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Hayastan 0:2

12e minuut.
Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan probeert naar een medespeler te passen. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Hayastan 0:3

25e minuut.
Tatoyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Futrasov. Tatoyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Khachunts zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan geeft een hoge lob. Papalyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Papazyan de bal. Papazyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marinov de bal. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan passt de bal met de wreef. Tatulyan is nu in balbezit. Tatulyan geeft een hoge lob. Papalyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Khachunts kopt de bal weg. Tatoyan is nu in balbezit. Muxammadov verovert de bal door een tackle van achteren. Papalyan is nu in balbezit. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dulg`anov de bal. Papalyan is nu in balbezit. Papalyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Futrasov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Hayastan 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston 69%, Hayastan 31%.
O‘zbekiston - Hayastan 0:4

49e minuut.
Khachunts onderschept slim de pass. Khachunts geeft de bal voor. Tatulyan is nu in balbezit. Tatulyan geeft een hoge lob. Tatoyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daribyan geeft een hoge lob. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan geeft de bal voor. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan schiet op doel. TatorgiyevNusiqov bokst de bal weg.

55e minuut.
Inworp. Avetyan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Muxammadov passt de bal in één keer door. Asqamov rent richting de bal. Avetissyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avetissyan geeft een lange en hoge pass. Avetyan springt en kopt de bal. TatorgiyevNusiqov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ter Malkhasyan probeert naar een medespeler te passen. Tatulyan rent richting de bal. Tatulyan geeft een lange en hoge pass. Avetyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Dulg`anov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Papalyan de bal. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan schiet op doel. TatorgiyevNusiqov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Hayastan 0:5

70e minuut.
Hamikyan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov speelt de bal door. Zurxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurxonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Hayastan 1:5

72e minuut.
Daribyan passt de bal zonder na te denken. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan passt de bal in één keer door. Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov bokst de bal weg. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Khachunts probeert naar een medespeler te passen. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan passt de bal met de wreef. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daribyan met een sublieme pass. Daar is Tatulyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iltimosov begaat een overtreding. Iltimosov krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daribyan rent richting de bal. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Hamikyan is nu in balbezit. Hamikyan draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Hayastan 1:6

81e minuut.
Avetissyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avetissyan speelt de bal door. Tatulyan is nu in balbezit. Tatulyan geeft een lange en hoge pass. Avetyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston 68%, Hayastan 32%.
O‘zbekiston - Hayastan 1:6