Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buszek Żyrardów Dzikie Kaczki
Sezon_22_off Tactiek ddeeff
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
48.3 gemiddelde waardering 59.8
solid Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Pintilei geeft de bal voor. Buitenspel voor Serrat. Goede buitenspelval van de verdediging. Mielcarek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Collazo rent richting de bal. Collazo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Inczewski neemt de hoekschop. Serrat kopt de bal weg. Koolhof heeft problemen om de bal te vangen. Koolhof draait met de bal, schiet en ... Kałamarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mielcarek heeft problemen om de bal te vangen. Kałamarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inczewski geeft een lange en hoge pass. Serrat kopt de bal weg. Koolhof rent richting de bal. Koolhof draait met de bal, schiet en ... Kałamarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - Dzikie Kaczki 0:1

29e minuut.
Inczewski geeft een hoge lob. Targoński kopt de bal weg. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrat rent richting de bal. Serrat schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Toraman rent richting de bal. Toraman passt de bal met de wreef. Inczewski probeert de bal aan de voet te houden. Collazo rent richting de bal. Collazo haalt uit met een fantastische trap. Kropop bokst de bal weg.

44e minuut.
Rocco passt de bal zonder na te denken. Mielcarek rent richting de bal. Inczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inczewski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Zapata speelt de bal door. Rocco rent richting de bal. Rocco passt de bal in één keer door. Collazo is nu in balbezit. Collazo schiet op doel. Kropop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buszek Żyrardów 60%, Dzikie Kaczki 40%.
Buszek Żyrardów - Dzikie Kaczki 0:1

52e minuut.
Serrat verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek geeft een lange en hoge pass. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulrooney geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldewijn met een snelle inworp. Zapata geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. La Nave komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Taivalmäki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inczewski met de inworp. Targoński is nu in balbezit. Targoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Targoński met een sublieme pass. La Nave heeft problemen om de bal te vangen. La Nave passt de bal met de wreef. Koolhof rent richting de bal. Koolhof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - Dzikie Kaczki 0:2

81e minuut.
Collazo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rocco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Collazo rent richting de bal. Collazo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Targoński kopt de bal weg. Inczewski is nu in balbezit. Mielcarek begaat een overtreding. Mielcarek krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Branicki heeft problemen om de bal te vangen. La Nave probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koolhof de bal. Koolhof haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - Dzikie Kaczki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buszek Żyrardów 58%, Dzikie Kaczki 42%.
Buszek Żyrardów - Dzikie Kaczki 0:3