Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Wanderers Islington Indifference
Normal Tactiek 352_OFF_WIDE_v1
34% Balbezit 66%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 59.8
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen uitmuntend
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Hore passt de bal met de wreef. Melville rent richting de bal. Melville passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uusitupa de bal. Uusitupa draait met de bal, schiet en ... Allen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Musin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusitupa is nu in balbezit. Uusitupa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Melville neemt de hoekschop. Mpisi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:1

4e minuut.
Jennings probeert naar een medespeler te passen. Alksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alksnis passt de bal zonder na te denken. Uusitupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusitupa schiet op doel. Allen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:2

5e minuut.
Jennings is nu in balbezit. Jennings passt de bal met de wreef. Mpisi is nu in balbezit. Uusitupa is nu in balbezit. Uusitupa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Allen trapt de bal weg. Jennings kopt de bal weg. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:3

10e minuut.
Daar is Alksnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alksnis speelt de bal door. Uusitupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusitupa schiet op doel. Musin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Uusitupa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chi Yiu komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Flynn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macdonald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mpisi met een sublieme pass. Jennings rent richting de bal. Jennings speelt de bal door. Chi Yiu heeft problemen om de bal te vangen. Chi Yiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jennings kopt de bal weg. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:4

19e minuut.
Allen trapt de bal weg van het doel. Alksnis kopt de bal weg. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Allen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:5

22e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Jennings verovert de bal door een tackle van achteren. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Allen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:6

24e minuut.
Allen met een sublieme pass. Melville kopt de bal weg. Daar is Musin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:7

25e minuut.
Alksnis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melville speelt de bal door. Chi Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Allen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:8

28e minuut.
León met een sublieme pass. Macdonald heeft problemen om de bal te vangen. Macdonald probeert naar een medespeler te passen. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:9

29e minuut.
Chi Yiu passt de bal met de wreef. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville heeft problemen om de bal te vangen. Melville geeft een hoge lob. Mpisi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chi Yiu rent richting de bal. Jennings probeert naar een medespeler te passen. León probeert naar een medespeler te passen. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Hughes speelt de bal door. Routledge speelt de bal door. Melville probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mpisi de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:10

37e minuut.
Alksnis passt de bal met de wreef. Macdonald heeft problemen om de bal te vangen. León probeert naar een medespeler te passen. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Macdonald speelt de bal door. León heeft problemen om de bal te vangen. León speelt de bal door. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:11

42e minuut.
Flynn met een harde bal richting middenveld. Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Jennings passt de bal zonder na te denken. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Macdonald rent richting de bal. Chi Yiu onderschept slim de pass. Chi Yiu probeert naar een medespeler te passen. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León geeft een hoge lob. Daar is Musin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Yiu rent richting de bal. Chi Yiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Wanderers 95%, Islington Indifference 5%.
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:11

47e minuut.
Melville geeft de bal voor. Foster kopt de bal weg. León speelt de bal door. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Allen trapt de bal weg. Jennings kopt de bal weg. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Macdonald speelt de bal door. Jennings probeert naar een medespeler te passen. Mpisi heeft problemen om de bal te vangen. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:12

52e minuut.
Melville speelt de bal door. Macdonald met een sublieme pass. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Flynn probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:13

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Allen met een harde bal richting middenveld. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald geeft de bal voor. Chi Yiu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Jennings met een sublieme pass. Daar is Alksnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alksnis passt de bal met de wreef. Chi Yiu rent richting de bal. Chi Yiu schiet op doel. Allen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:14

58e minuut.
Melville rent richting de bal. Melville geeft de bal voor. Mpisi heeft problemen om de bal te vangen. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Allen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Jennings passt de bal met de wreef. Macdonald is nu in balbezit. Macdonald passt de bal zonder na te denken. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Allen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Flynn rent richting de bal. Flynn geeft de bal voor. León kopt de bal weg. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jennings kopt de bal weg. Mpisi heeft problemen om de bal te vangen. Mpisi passt de bal zonder na te denken. Chi Yiu rent richting de bal. Chi Yiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Allen trapt de bal weg van het doel. Melville kopt de bal weg. Chi Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Alksnis met een sublieme pass. Melville rent richting de bal. Melville geeft de bal voor. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:15

76e minuut.
Mpisi passt de bal zonder na te denken. Chi Yiu rent richting de bal. Jennings speelt de bal door. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel. Allen bokst de bal weg.

78e minuut.
Jennings rent richting de bal. Jennings passt de bal zonder na te denken. Alksnis speelt de bal door. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:16

79e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. León probeert naar een medespeler te passen. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Allen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:17

81e minuut.
Chi Yiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macdonald. Chi Yiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Melville met een snel genomen vrije trap. Mpisi springt en kopt de bal. Allen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:18

85e minuut.
Daar is Alksnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jennings is nu in balbezit. Jennings passt de bal in één keer door. Chi Yiu rent richting de bal. Chi Yiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Wanderers 91%, Islington Indifference 9%.
Kaiapoi Wanderers - Islington Indifference 0:18