Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAKTIWATION WRBL Cavaliers
3232 Tactiek 553322
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačević begaat een overtreding. Cadena raakt geblesseerd tijdens het duel. Gierke met een snel genomen vrije trap. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal. Nawrot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - WRBL Cavaliers 1:0

10e minuut.
Hombörg geeft een lange en hoge pass. Nieto geeft een hoge lob. Castro kopt de bal weg. Güvenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Güvenir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Güvenir probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aerts krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTIWATION 49%, WRBL Cavaliers 51%.
REAKTIWATION - WRBL Cavaliers 1:0

48e minuut.
Nieto geeft een hoge lob. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian geeft de bal voor. Bastawy geeft een hoge lob. Cadena krijgt zijn hoofd ertegen. Nawrot bokst de bal weg.

55e minuut.
Gierke rent richting de bal. Gierke passt de bal in één keer door. Paunović speelt de bal door. Nieto geeft een lange en hoge pass. Cadena springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Auclair passt de bal met de wreef. Gierke is nu in balbezit. Gierke geeft de bal voor. Cadena is nu in balbezit. Cadena haalt uit met een fantastische trap. Nawrot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cadena rent richting de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - WRBL Cavaliers 2:0

60e minuut.
Bone komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Panković kopt de bal weg. Dačević heeft problemen om de bal te vangen. Nieto begaat een overtreding. Nieto krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gierke geeft een lange en hoge pass. Panković geeft een hoge lob. Bastawy geeft een lange en hoge pass. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een hoge lob. Paal! Nawrot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cadena rent richting de bal. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - WRBL Cavaliers 3:0

90e minuut.
Hombörg geeft een hoge lob. Ţugulea is nu in balbezit. Cadena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cadena krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTIWATION 38%, WRBL Cavaliers 62%.
REAKTIWATION - WRBL Cavaliers 3:0