Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świnki Jarzynki MANCHESTER UNITED PS
433 Tactiek MUPS
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 54.9
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Hegyesi met een sublieme pass. Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. MacVanish is nu in balbezit. Schupfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schupfer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Feinbier speelt de bal door. Grêmio rent richting de bal. Grêmio met een sublieme pass. Castaignos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaignos schiet op doel. Oltenescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dobrava met een snelle inworp. Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. Rušin probeert de bal met de borst te controleren. Domecki rent richting de bal. Domecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov passt de bal met de wreef. Hegyesi speelt de bal door. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Domecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nəzərov. Domecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. Dobrava zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castaignos krijgt zijn hoofd ertegen. Oltenescu bokst de bal weg. Eastwood kopt de bal weg. Feinbier is nu in balbezit. Feinbier geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Daar is Tootma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tootma geeft de bal voor. Boateng is nu in balbezit. Boateng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świnki Jarzynki - MANCHESTER UNITED PS 0:1

27e minuut.
Rušin onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Incardona. Rušin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parobczy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eastwood kopt de bal weg. Nəzərov met een sublieme pass. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Świnki Jarzynki - MANCHESTER UNITED PS 0:2

29e minuut.
MacVanish rent richting de bal. Boateng met een sublieme pass. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov draait met de bal, schiet en ... MacVanish probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Parobczy met een sublieme pass. Feinbier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hegyesi. Hegyesi krijgt een gele kaart. Feinbier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rušin met een snel genomen vrije trap. Castaignos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świnki Jarzynki - MANCHESTER UNITED PS 1:2

37e minuut.
MacVanish kopt de bal weg. Hegyesi met een sublieme pass. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Daar is MacVanish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schupfer rent richting de bal. Dobrava legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobrava krijgt een gele kaart. Schupfer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boateng zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Świnki Jarzynki - MANCHESTER UNITED PS 1:3

45e minuut.
Caveirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish verovert de bal door een tackle van achteren. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng haalt uit met een fantastische trap. Elliotsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świnki Jarzynki - MANCHESTER UNITED PS 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świnki Jarzynki 73%, MANCHESTER UNITED PS 27%.
Świnki Jarzynki - MANCHESTER UNITED PS 1:4

46e minuut.
Grêmio rent richting de bal. Grêmio met een sublieme pass. Feinbier rent richting de bal. Feinbier schiet op doel. Oltenescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Parobczy geeft een hoge lob. Załuska probeert de bal aan de voet te houden. Załuska geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Castaignos de bal onder controle te krijgen. Feinbier springt en kopt de bal. Oltenescu bokst de bal weg. Castaignos is nu in balbezit. Castaignos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świnki Jarzynki - MANCHESTER UNITED PS 2:4

63e minuut.
Mycek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Domecki de bal. Nəzərov met een sublieme pass. MacVanish is nu in balbezit. MacVanish draait met de bal, schiet en ... Elliotsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świnki Jarzynki - MANCHESTER UNITED PS 2:5

68e minuut.
MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng passt de bal in één keer door. Incardona heeft problemen om de bal te vangen. Incardona geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Feinbier is nu in balbezit. Hegyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Domecki zijn tegenspeler op de grond. Domecki krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Rušin passt de bal zonder na te denken. Eastwood met een sublieme pass. Domecki is nu in balbezit. Domecki schiet op doel. Oltenescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świnki Jarzynki - MANCHESTER UNITED PS 3:5

90e minuut.
Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish schiet op doel. Elliotsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Nəzərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzərov geeft een hoge lob. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish haalt uit met een fantastische trap. Elliotsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świnki Jarzynki 63%, MANCHESTER UNITED PS 37%.
Świnki Jarzynki - MANCHESTER UNITED PS 3:5