Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopacze Fox FC Zalesie Team
fox442 Tactiek 442 moja
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
50.1 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten adequate
good Passen solid
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Bisson kopt de bal weg. Hulyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkau onderschept slim de pass. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Kowalec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Taborski rent richting de bal. Brzydkowski geeft een lange en hoge pass. Găină controleert de bal met de borst. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak schiet op doel. Kowalec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Fichera rent richting de bal. Pyrpasos speelt de bal door. Wietecha probeert naar een medespeler te passen. Hulyok rent richting de bal. Hulyok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lód met een sublieme pass. Pringle is nu in balbezit. Pringle passt de bal zonder na te denken. Kronner is nu in balbezit. Kronner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 52%, Zalesie Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kopacze Fox FC - Zalesie Team 0:0

49e minuut.
Viehweg verovert de bal door een tackle van achteren. Viehweg met een sublieme pass. Wałdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski verovert de bal door een tackle van achteren. Taborski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doeltrap. Birler komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pringle speelt de bal door. Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg passt de bal met de wreef. Taborski rent richting de bal. Taborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trotti komt het veld opgelopen. Quốc Mạnh komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Fichera geeft de bal voor. Daar is Birler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birler met een sublieme pass. Trotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lód passt de bal zonder na te denken. Kronner met een sublieme pass. Taborski is nu in balbezit. Taborski haalt uit met een fantastische trap. Tyburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - Zalesie Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 59%, Zalesie Team 41%.
Kopacze Fox FC - Zalesie Team 0:1